پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

تبلیغات برخی دمنوش های کاهش دهنده وزن، فریب دهنده است

تبلیغات برخی دمنوش های کاهش دهنده وزن، فریب دهنده است

مدیرکل دفتربهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: شاهدیم که تبلیغات فریبنده ای برای مصرف دمنوش های گیاهی می شود که در صورت مصرف یک نوع دمنوش در عرض یک هفته، می توانید ۱۰ کیلووزن کم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا عبداللهی اظهار داشت: تبلیغات فریبنده و کاهش وزن افراد در طول یک هفته، به هیچ عنوان واقعیت ندارد البته دمنوش ها ممکن است به افزایش متابولیسم بدن کمک کنند اما به تنهایی برای کاهش وزن، کافی نیست.

وی تصریح کرد: مردم برای کاهش وزن، حتما باید به رژیم غذایی خود توجه کرده و کالری دریافتی را محدود کنند.

عبداللهی ضمن تاکید بر اهمیت افزایش تحرک بدنی در کاهش وزن، گفت: در کنار رعایت رژیم غذایی و کاهش کالری دریافتی، انجام ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ورزش روزانه، کمک زیادی به کاهش وزن می کند و افراد اگر تغذیه و ورزش را رعایت کنند ممکن است مصرف دمنوش نیز به افزایش متابولیسم بدنشان کمک کند.

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: تبلیغات فریبنده برخی دمنوش ها، باعث فریب مردم می شود و اگر شرکت ها می خواهند محصولات خود را تبلیغ کنند می توانند به مردم اعلام کنند که در کنار مصرف این دمنوش ها و با راهنمایی های مشاور تغذیه و انجام تحرک بدنی، می توانید وزن خود را کاهش دهید.

کد خبر 4216474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha