۲۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۴:۰۰

صبح دوشنبه انجام شد؛

آغاز عملیات بازگشایی کامل خیابان آیت‌الله طالقانی شهر همدان

آغاز عملیات بازگشایی کامل خیابان آیت‌الله طالقانی شهر همدان

همدان - عملیات اجرایی بازگشایی کامل خیابان آیت‌الله طالقانی همدان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عملیات اجرایی بازگشایی کامل خیابان آیت‌الله طالقانی همدان پیش از ظهر دوشنبه آغاز شد.

رئیس شورای شهر همدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز محور خیابان آیت‌الله طالقانی به طور کلی بازگشایی می‌شود، گفت: بازگشایی خیابان آیت‌الله طالقانی حد فاصل میدان جهاد و میدان فردوسی به مسافت ۲.۵ کیلومتر با تملک ۱۱ پلاک انجام شده است.

ابراهیم مولوی با اشاره به تملک ۱۱ پلاک به منظور بازگشایی خیابان آیت‌الله طالقانی با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، عنوان کرد: تملک‌ها به صورت توافقی با مالکان و با پرداخت نقدی و یا تهاتری بوده است.

مولوی با بیان اینکه با بازگشایی خیابان آیت‌الله طالقانی این خیابان به بلوار طالقانی تبدیل خواهد شد، عنوان کرد: طی چند روز آینده نیز چند معبر در سطح شهر بازگشایی خواهد شد.

کد خبر 4225918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha