به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما امروز دوشنبه در کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه جهت حضور مبلغین در مناطق حاشیه نشین برای کاهش آسیب های اجتماعی که در دفتر امام جمعه کرمانشاه برگزار شد، یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری را کار فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: امروز دشمن با همین حربه قصد ضربه زدن به نظام ما را دارد.
وی افزود: امروز امور اجتماعی و نوع زندگی ما از مسیر فرهنگی می گذرد بخاطر همین امر دشمن حتی به نوع غذاهای سنتی ما کار دارد و با وارد کردن فست فودها قصد دارد در فرهنگ ما رخنه کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه ابراز داشت: با کمی تامل در نوع معماری و مهندسی ساختمانها می توان فهمید که فرهنگ غیر بومی و غربی در این زمینه نیز وارد شده است.
وی تصریح کرد: باید بدانیم که ما در همه امورات سرمایه دار و دارای محتوا هستیم و از نظر فرهنگ، دانش، تفکر، برنامه ریزی، غذا و خوراک و ... به دیگران نیاز نداریم.
آیت الله علما گفت: در این بهبوبه باید سعی کنیم درون گرا باشیم و به خود متکی باشیم و فکر و اندیشه خود را در هر زمینه از بکار بگیریم.
وی از جوانان و دانش آموزان به عنوان سرمایه های عظیم کشور نام برد و اذعان داشت: برپایی نماز جماعت در مدارس می تواند در سبک زندگی دانش آموزان موثر واقع شود وجا دارد آموزش و پرورش بر این امر اهتمام ویژه داشته باشد.
امام جمعه کرمانشاه خاطر نشان کرد: شان رهبری هدایت و خط دهی و شان ما نیز پیادا کردن خط دهی ها و راهنمایی های رهبری است.
وی طلاب و روحانیون را اسباب و ابزار دست رهبری معرفی کرد و گفت: دانش آموزان حق بزرگی بر گردن ما دارند و باید در راستای آموزش سبک زندگی اسلامی به این قشر اهتمام داشته باشیم و از آن مراقبت کنیم.
آیت الله علما هدایت را جزو ذات الهی دانست و افزود: ما نیز هادی این جامعه هستیم و چشم آنها به عمل و رفتار ماست لذا باید بسیار رعایت کنیم و مراقب باشیم.
وی در پایان ابراز داشت: کار آموزش و پرورش یک کار ریشه ای است و نیاز است به رسالت عظیم تربیت و پرورش دانش آموزان توجه داشته باشد و ما نیز به وظیفه خود عمل کنیم.
نظر شما