به گزارش خبرنگار مهر، معروف بسطامی روز دوشنبه در نشست شورای ثبت احوال شهرستان ایلام اظهار داشت: مهلت ثبت ولادت حداکثر ۱۵ روز پس از تاریخ ولادت و همچنین اعلام فوت نیز حداکثر ۱۰ روز پس از تاریخ مرگ است.
وی یکی از مشکلات مبتلا به مراکز تحقیقاتی و همچنین نهادهای تصمیم گیر را نداشتن آمار دقیق و قابل استناد از حوزه ها مختلف در کشور عنوان کرد و ادامه داد: کسب اطلاعات و آمار واقعی نقاط ضعف و قوت را شناسایی می کند و بر اساس این شاخص ها می توان برنامه ریزی کرد.
فرماندار ایلام گفت: آمارها باید مرتب بروزرسانی شده تا بتوان بر اساس تغییرات ایجاد شده اولویت ها را تغییر و برنامه ریزی دقیقی تری برای پیشبرد امور ارائه داد.
بسطامی با اشاره به افزایش نرخ ۱۶ درصد وفات در شهرستان بر مشخص کردن دلایل آن تاکید کرد.
کاهش ۱۷ درصدی ازدواج در ایلام
رئیس ثبت احوال شهرستان ایلام نیز در این نشست گفت: امسال با کاهش ۱۷ درصدی ازدواج در شهرستان روبرو بوده ایم.
آیت مهدیان ادامه داد: در مقابل کاهش ازدواج، نرخ طلاق نیز کاهش ۱۷ درصدی را نشان می دهد که امیدوارکننده است.
وی اضافه کرد: ۵۱ هزار و ۴۸۳ درخواست کارت هوشمند ملی ثبت شده که از این تعداد ۴۷ هزار و ۸۹۸ کارت صادر و ۴۶ هزار و ۷۲۳ کارت نیز فعال شده است.
نظر شما