پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ اسفند ۱۳۹۶، ۱۹:۵۲

معاون استاندار لرستان خبر داد؛

کاهش ۴۰ میلی‌متری بارندگی‌ها در لرستان/ کم‌آبی تشدید می‌شود

کاهش ۴۰ میلی‌متری بارندگی‌ها در لرستان/ کم‌آبی تشدید می‌شود

خرم‌آباد- سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان از کاهش ۴۰ میلی‌متری بارندگی‌ها در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا آریایی در کمیته ایمنی راه‌های لرستان گفت: باوجود بارندگی‌های ۲۴ ساعت گذشته، میزان بارندگی‌ها در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ میلی‌متر کاهش‌یافته است.

وی افزود: تا امروز ۲۲۴ میلی‌متر بارندگی در استان داشتیم ولی مقدار بارندگی‌ها در همین روز در سال گذشته ۳۱۱ میلی‌متر بوده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: همچنین میزان بارندگی‌ها نسبت به بلندمدت یعنی دوره ۴۰ ساله نیز بسیار کاهش‌یافته است.

آریایی گفت: امسال نسبت به دوره بلندمدت ۴۰ ساله هم ۱۴۸ میلی‌متر کاهش بارندگی داشته‌ایم و این کاهش‌ها، تنش کم‌آبی را در کشور و استان تشدید می‌کند.

وی اضافه کرد: میزان بارندگی‌ها در کشور هر ۱۰ سال ۱۱ میلی‌متر کاهش‌یافته به‌نحوی‌که میزان بارندگی‌ها در کشور ۸۶ میلی‌متر است و دمای هوا هم هر دوره ۴ درجه سانتی‌گراد افزایش‌یافته است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان ادامه داد: در سطح استان نیز تاکنون بالاترین میزان بارندگی در استان مربوط به شهرستان دلفان است که ۲۶۱ میلی‌متر است.

آریایی اظهار کرد: میزان بارندگی‌ها در خرم‌آباد ۲۴۶ میلی‌متر و در شهرستان‌های ازنا و بروجرد نیز ۱۵۸ میلی‌متر است.

وی گفت: با توجه به کاهش بارندگی‌ها و وجود تنش آبی امسال بعد از تعطیلات نوروزی ستاد اطفا حریق به‌سرعت احیا می‌شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان افزود: متأسفانه در این زمینه نیز بیش از ۹۵ درصد عوامل آتش‌سوزی‌ها، عامل انسانی است ولی مراجع قضایی استان در این زمینه نیز با جدیت اقدام می‌کنند.

آریایی ادامه داد: در این زمینه نیز نیازمند مشارکت همگانی و همراهی مردم هستیم وگرنه در سال‌های آینده شرایط خشک‌سالی و آتش‌سوزی‌ها و ...سخت‌تر می‌شود.

وی در خصوص وضعیت جاده‌ها و برنامه‌های این حوزه گفت: گشت نامحسوس پلیس نیز در ایام نوروز در اختیار پلیس‌راه قرارگرفته و برخی از محورهای ارتباطی از دوخطه به چهار خطه تبدیل‌شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری لرستان اضافه کرد: یکی از عمده‌ترین مشکلات و علل اصلی تصادفات در ایام نوروز، سرعت‌بالای رانندگان است و حتی باید بگوییم وضعیت رانندگی رانندگان ما در روزهای برفی و بارانی هم بسیار نامناسب است تا جایی که باید حتی در این زمینه آموزش ببینند.

کد خبر 4254176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha