به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حبیبی عصر امروز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پایگاه امداد و نجات نوروزی اهواز با اشاره به آثار و پیامدهای ناگوار اجتماعی و اقتصادی تصادفات و حوادث جاده ای و تحمیل ضرر و زیان به اقتصاد ملی اظهار کرد: تصادفات و حوادث جاده ای سالانه رقمی بین ۵۰۰ تا ۳۵۰ هزار میلیارد ریال به کشور خسارت می زنند و بار اقتصادی و اجتماعی وارد می کنند.
وی افزود: ۲۰ درصد زنانی که سرپرست خانوار می شوند شوهران خود را در تصادفات از دست می دهند و ۶۰ درصدی افرادی که دچار ضایعات نخاعی می شوند در تصادفات و حوادث جاده ای هستند.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: کار ارزشمندی که در طرح ملی ایمنی و سلامت مسافران نوروزی انجام می دهید بسیار ارزشمند و مهم است و دل رهبر معظم انقلاب اسلامی را شاد می کند چون ایشان نسبت به تصادفات و حوادث جاده ای بسیار حساس هستند.
حبیبی با بیان اینکه کاری که جوانان می کنند مثل جهادی که بسیجیان در دفاع از مملکت کردند مقدس و ارزشمند است، گفت: آنها جان انسان ها را نجات می دهند و تلاش جوانان باعث حفظ کیان نظام و کشور و زدودن فقر و ایجاد رفاه می شود.
وی در پایان یادآور شد: داوطلبان هلال احمر شباهت بسیار زیادی به بسیجیانی دارند که در جبهه ها جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و جوانانی که برای خدمت به مردم و همچنین تحقق اهداف جمعیت هلال احمر می کوشند برای تکریم انسان ها تلاش و در راستای تسکین آلام بشری حرکت می کنند و به درد دردمندان توجه دارند.


نظر شما