حسن محمودی اصل در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص طرح های نوروزی این جمعیت عنوان کرد: از اولین روز از شروع طرح ملی امداد و نجات هلال احمر استان آذربایجان غربی از تاریخ ۲۵ام اسفند ماه سال گذشته تا به امروز، از بین ۵۳۴ نفر از مسافران حادثه دیده، ۳۹۱ نفر دچار مصدومیت شدند که توسط نیروهای هلال احمر خدمات دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: ازین تعداد ۱۰۹ نفر به مراکز درمانی انتقال یافته و ۱۴۱ نفر دیگر به صورت سرپایی درمان شده اند، اسکان اضطراری ۱۱ نفر از مسافران و حادثه دیدگان نیز از جمله اقدامات معاونت امداد و نجات جمعیت هلالاحمر در طول شروع طرح امداد و نجات نوروزی ۹۷ تا به امروز است.
محمودی با اشاره به تعداد مسافرین مراجعهکننده به پستهای ایمنی و سلامت این استان افزود: بیش از دو هزار مهمان نوروزی با مراجعه به ۲۶ پست ایمنی و سلامت مستقر در ورودی شهرها و مراکز پر تردد و توریست پذیر از خدمات و راهنماییهای آنها بهرمند شدند.
وی از میزبانی مسافرین کودک در فضای دوستدار کودک خبر داد و افزود: در طول طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی، ایستگاه های متعلق به نونهالان و کودکان پذیرای کودکان مسافر بود که با بازیهای مختلف، نقاشی و آموزش غیرمستقیم علاوه بر پر کردن اوقات فراغت این کودکان، با مفاهیم ابتدایی امداد و کمکهای اولیه آشنا شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی با اشاره به عملکرد پست ها از شروع طرح از تاریخ ۲۸ ام اسفند ماه تا به امروز گفت: جمعا ۳۰۲ هر و ۶۴۳ مسافر با مراجعه به پست های نوروزی از خدمات ارائه شده شامل ۹ هزار و ۷۲۹ نفر از ایستگاه سلامت، ۲۱ هزار و ۳۴۵ نفر در فضای دوستدار کودک و پنج هزار و ۱۱۹ نفر از خیمه نماز بهره مند شده اند.
محمودی اصل با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر ارومیه در ایام نوروز دارای پنج پایگاه ثابت در گردنه قوشچی محور ارومیه به سلماس، جاده شهید کلانتری در محور ارومیه به تبریز، جاده سرو در محور ارومیه به مرز سرو، سیلوانا در محور ارومیه به سیلوانا، رشکان در محور ارومیه به میاندوآب بود گفت: از آغاز طرح نوروزی تا کنون ۶۵ حادثه رخ داده است که محور گردنه قوشچی بیشترین حوادث را به خود اختصاص داد.


نظر شما