پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۹:۳۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

نجات جان پنج خانوار در کوه سیاه لنده/ رهاسازی شش خودرو در چرام

نجات جان پنج خانوار در کوه سیاه لنده/ رهاسازی شش خودرو در چرام

یاسوج- مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: پنج خانوار گرفتار شده در کوه سیاه لنده نجات یافتند.

سید امان الله جهانبین در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این خانوارها توسط مسئول شعبه و امدادگران نجات یافته و آذوقه نیز در اختیار آنها قرار گرفت.

جهانبین با اشاره به بارش های روزهای اخیر در استان، تصریح کرد: قبل از شروع بارش ها، اعلام آماده باش به شعب و نیروهای امدادی هلال احمر در سراسر استان انجام گرفت.

جهانبین گفت با توجه به وضعیت بارندگی ها، در شهرستان چرام رها سازی شش خودرو در سه راهی شمس آباد و روستای فشیان با ده نفر سرنشین انجام گرفت.

وی افزود: در این عملیات رئیس هلال احمر چرام و تیم امدادی عملیات رها سازی را انجام دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خاطرنشان کرد: در شهرستان کهگیلویه و طی تماس رئیس امور عشایر این شهرستان با جمعیت هلال احمر کهگیلویه خبری مبنی بر آب گرفتگی  و بروز مشکل برای شش خانوار عشایری در یکی از مناطق اعلام شد.

جهانبین تصریح کرد: در همین راستا با اعزام تیم چهار نفر به محل، منحرف سازی مسیر آب، برپایی چادر و اسکان خانواده ها در چادر به همراه پوشش چادر برای جلوگیری از نفوذ آب انجام گرفت.

کد خبر 4270282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha