پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ فروردین ۱۳۹۷، ۹:۵۵

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خبر داد:

کشته شدن ۱۳ نفر براثر تصادفات ایام بارندگی در مازندران

کشته شدن ۱۳ نفر براثر تصادفات ایام بارندگی در مازندران

ساری - مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در ایام بارندگی و لغزندگی جاده ها ۱۳ نفر در تصادفات جاده ای استان کشته شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی عباسی صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در ایام بارندگی و لغزنده بودن جاده ها تعداد ۱۳ نفر از هموطنان در پنج روز اخیر در تصادفات جاده ای مازندران جان خود را از دست دادند افزود: از این تعداد ۹ مرد و ما بقی زن هستند.

عباسی تصریح کرد: بر اساس آمار جمع آوری شده شهرستان های بابلسر ، نور و سوادکوه هر کدام با سه و شهرستان های آمل ،محمود آباد ، عباس آباد و چالوس هر کدام با یک مورد به ترتیب بیشترین فوتی در آن به ثبت رسید.

وی با بیان اینکه از این تعداد  ۹ بومی و مابقی غیر بومی هستند به تفکیک وضعیت متوفی افزود : بر اساس آمار از این تعداد هفت سرنشین ، چهار عابر، موتور سوار و راننده هر کدام با یک مورد در مراکز پزشکی قانونی استان به ثبت رسید.

عضو شورای قضایی استان با بیان اینکه تصادف با خودرو عواقب ناخواسته متعددی در پی دارد ،از خسارت مالی گرفته تا آسیب های جانی و روانی لذا به رانندگان  تاکید کرد که از همان ابتدا باید  تمام تلاش خود را بکار گیرند تا از تصادف جلوگیری کنند.

این مقام اجرایی استان خاطر نشان کرد :رانندگی هنگام بارش باران  موضوع بسیار مهمی است که چه بسا از میان هزاران نفری که سالانه جان خود را در جاده های لغزنده از دست می دهند با افزایش مهارت رانندگی و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی به راحتی می توانستند  هنگام روبرو شدن با حوادث احتمالی در جاده های خیس و بارانی ضمن کنترل وسیله نقیله بتوانند جان سالم به در ببرند.

کد خبر 4273116

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha