۸ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۲۱

با حضور مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی

پایانه غلات اسکله جدید بندر آستارا کلنگ زنی شد

پایانه غلات اسکله جدید بندر آستارا کلنگ زنی شد

آستارا- مراسم کلنگ زنی پایانه غلات بندر آستارا و همچنین آغاز عملیات ساخت اسکله جدید بندر آستارا باحضور مسئولان کشوری و استانی در این شهرستان برگزارشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین کلنگ زنی احداث پایانه غلات بندر آستارا و همچنین اجرای عملیات شمع کوبی و ساخت اسکله جدید این بندر و افتتاح ساختمان اختصاصی گمرک منطقه ویژه اقتصادی آستارا، ظهر  شنبه با حضور مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور و استاندار گیلان در محل بندر چند منظوره آستارا برگزار شد.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور در این مراسم با بیان اینکه دسترسی ریلی بندر آستارا یک مزیت رقابتی جدید بوده و اتصال خط ریلی به سکوهای بارگیری منطقه ویژه اقتصادی آستارا بسیار مهم و اثر گذار است، اظهار کرد: برای نخستین بار شاهد هستیم که سرمایه گذار و اپراتور بخش خصوصی بندر آستارا زمینه تامین ناوگان دریایی را به میزان ۱۰ میلیون یورو ایجاد کرده است.

​وجود چشم انداز مطلوب تجاری در بندر آستارا

محمد راستاد ضمن تقدیر از سرمایه گذار این پروژه در بندر تجاری آستارا، گفت: بندرتجاری آستارا چشم انداز اقتصادی بسیار خوبی دارد و امکان بهره گیری از حمل و نقل چندوجهی و ترکیبی با اتصال بندر آستارا به راه آهن سراسری عملی است و باید در این میان از تسهیلات منطقه ویژه اقتصادی آستارا به نحو احسن استفاده کرد.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه در بندر آستارا نباید صرفا به دنبال تخلیه و بارگیری و لجستیک کالا باشیم، افزود : باید بتوانیم از تسهیلات و مزایای قانونی مناطق ویژه اقتصادی بهره برده و با ورود مواد خام  ارزش افزوده ایجاد و سپس صادرات انجام دهیم.

 به گفته این مسئول بندر تجاری آستارا از پسکرانه خشک و فضاهای پشتیبانی بسیار مناسبی برخوردار است. 

​تخلیه ۱۹۲ هزار تنی و بارگیر کالا در آستارا

وی گفت: سال گذشته ۱۹۲ هزار تن تخلیه و بارگیری در بندر تجاری آستارا انجام شده است که هنوز با میزان مورد انتظار ما فاصله دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اشاره به راه اندازی پایانه غلات در بندر آستارا و افتتاح  آن تا پایان بهمن ماه سال جاری، برآورد هزینه احداث پایانه غلات را با زیربنا، روبنا و تجهیزات لازم  ۱۸ میلیون یورو عنوان و خاطرنشان کرد : با احداث پایانه غلات در منطقه ویژه اقتصادی شهرستان آستارا زمینه‌ای فراهم خواهد شد تا در حاشیه پایانه‌های بندری شرایط برای صنایع ارزش‌افزوده‌ ایجاد شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه توسعه بندر تجاری آستارا منجر به یک تحول جدی در منطقه می‌شود تصریح کرد: این بندر به لحاظ ظرفیت قابل رقابت با بنادر بزرگ‌تر حاشیه دریای خرز نیست، اما به لحاظ موقعیت جغرافیایی می تواند برای منطقه مزیت های رقابتی خاص را ایجاد کند.

کد مطلب 4283035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha