پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۷:۴۵

استاندار همدان:

۵۴۰ پروژه نیمه‌تمام در استان همدان به بخش خصوصی واگذار شد

۵۴۰ پروژه نیمه‌تمام در استان همدان به بخش خصوصی واگذار شد

همدان - استاندار همدان گفت: تاکنون ۵۴۰ پروژه نیمه‌تمام در استان همدان به بخش خصوصی واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدناصر نیکبخت شامگاه یکشنبه در نشست سراسری مدیران مراکز استان ها با معاون امور استان های سازمان صدا و سیما گفت: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و تدبیر دولت؛ اقتصاد مقاومتی از اولویت های استان است.

نیکبخت با اشاره به اینکه واگذاری ۱۴۴ پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی برای استان همدان تعهد شده بود، گفت: تاکنون به جای ۱۴۴ پروژه ۵۴۰ پروژه نیمه تمام واگذار شده است و ۲ هزار پروژه آماده تحویل داریم.

استاندار همدان تاکید کرد: واحدهای تولیدی تعطیل در استان همدان را احیا کرده ایم که یکی از آنها صنایع تبدیلی سیب زمینی بود که اکنون ۱۰۰ کارگر در آن مشغول به کار هستند و ۴۰۰ نیروی متخصص نیز به این مجموعه اضافه خواهند شد.

وی با بیان اینکه در استان همدان یک واحد تولیدی داشتیم که به همه بانکها بدهکار بود و طلبکاران قطعات آن را در ازای مطالبات خود می بردند، گفت: با تدابیر انجام شده این کارخانه فعال شده و حدود ۵۰۰ کارگر در این واحدها کار می کنند.

نیکبخت اضافه کرد: در استان همدان نیروگاه های خورشیدی پیگیری شد و در پی آن۶۰ مگاوات تحویل، ۲۰۰ مگاوات در حال اجرا و ۲ هزار ظرفیت داریم.

استاندار همدان اضافه کرد: تمام نیروگاهها با مشارکت و سرمایه گذاری خارجی اجرایی شده است.

کد خبر 4289622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha