پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷

جانشین فرمانده سپاه دیر:

طرح اعتلای سازندگی در روستاهای محروم دیر اجرا می‌شود

طرح اعتلای سازندگی در روستاهای محروم دیر اجرا می‌شود

بوشهر- جانشین فرماندهی سپاه سید الشهدا شهرستان دیر از اجرای طرح اعتلای سازندگی در روستاهای محروم این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی حسینی ظهر پنجشنبه در نشست با خبرنگاران که به منظور هفته بسیج سازندگی برگزار شد، گفت: طرح اعتلای بسیج سازندگی به منظور انسجام و نظم دهی گروه های جهادی در روستاها و مناطق محروم شهرستان دیر اجرا می شود.

حسینی با بیان اینکه هدف تمامی بسیجیان در همه عرصه‌ها تنها خدمت و جهاد در راه خداوند است، اظهار داشت: مهمترین رسالت بسیج سازندگی محرومیت زدایی است.

وی با بیان اینکه تحقق برنامه‌های اقتصاد مقاومتی یک اولویت اساسی است و همه باید برای این مهم تلاش ویژه‌ای داشته باشیم، افزود: طرح اعتلای بسیج سازندگی با هدف ایجاد انسجام و تمرکز خدمات رسانی و تقویت ارزش‌های اسلامی، توسط بسیج و سپاه اجرا خواهد شد.

جانشین فرماندهی سپاه سید الشهدا شهرستان دیر گفت: تشکیل گروه‌های جهادی، جهت دهی به جوانان در راستای اهداف و آرمانهای انقلاب، مسجد محوری، نگاه به آسیب های اجتماعی، محرومیت زدایی، استفاده صحیح از توان مردمی، شناسایی عرصه‌های خدمت‌رسانی و تشکیل و گسترش شبکه گروه‌های مختلف با سهمیه دادن به شهرهای مختلف از جمله اهداف طرح اعتلای بسیج سازندگی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدا شهرستان دیر نیز در این نشست با تبریک هفته بسیج سازندگی، گفت: در سال ۹۶ تعداد ۳۳ مسکن در روستاهای شهرستان دیر، توسط بسیج سازندگی سپاه سید الشهدا احداث و به مددجویان کمیته امداد تحویل داده شد.

احمد مغدانی با بیان اینکه کار جهادی، اقدامی فی سبیل الله است و یک عبادت بزرگ محسوب می شود، افزود: با توجه به حمایت و پشتیبانی بسیج سازندگی ناحیه دیر، از طرح‌های اقتصاد مقاومتی تا پایان سال ۹۶، هشت میلیارد ریال وام اشتغال‌زایی به ۳۰ نفر متقاضی توسط بانک های عامل در شهرستان دیر پرداخت شد.

مغدانی اظهار داشت: تسهیلات اقتصاد مقاومتی در قالب طرح های دام سبک و سنگین، طرح پرورش قارچ و پرورش شتر مرغ به متقاضیان پرداخت شد که با راه‌اندازی طرح‌های مشاغل خانگی برای ۱۰۰ نفر شغل در شهرستان دیر ایجاد شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده بسیج در زمینه محرومیت‌ زدایی شهرستان دیر، افزود: در راستای طرح اعتلای بسیج سازندگی در سال جاری هفت گروه جهادی ۳۵ نفره در قالب گروه‌های متنوع جهادی برای اعزام به مناطق مختلف شهرستان ساماندهی شده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه سیدالشهدا شهرستان دیر گفت: بسیجیان و گروه‌های جهادی در مناطق محروم در عرصه‌های عمرانی، کشاورزی، فرهنگی، بهداشت، مسکن مددجویی، مرمت و بهسازی مساجد و مدارس، و محرومیت زدایی به فعالیت می‌پردازند.

مغدانی اظهار داشت: اعطای ۵۵ جهزیه به نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد شهرستان دیر، اعزام اکیپ پزشکی و ویزیت رایگان در مناطق روستایی شهرستان، مرمت و بازسازی ۲۲ مدرسه در قالب طرح هجرت ۳ و کاشت ۳۰۰ اصله نهال در هفته درختکاری از جمله خدماتی است که توسط بسیج سازندگی سپاه دیر، در سال ۹۶ در شهرستان دیر صورت گرفته است.

کد خبر 4293017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha