معاونت فرهنگی و پژوهشی حوزه علمیه امام خمینی اهواز در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب گفت : این حوزه علمیه فعالیت خود از سال 1359 آغاز کرده و از سال 1370 به ساختمان جدید منتقل شده است. در این مدرسه علمیه دروس پایه اول تا بالاترین سطوح و درس خارج فقه و اصول تدریس می شود. درس خارج فقه و اصول در این مدرسه توسط نماینده ولی فقیه در استان با حضور 150 روحانی تشکیل می شود.
حجت الاسلام رضا کلاه کج افزود: بیش از 800 طلبه نیز در پایه های یک تا ده مشغول به تحصیل هستند که در سال جدید بیش از 70 نفر پذیرش شده اند. 450 نفر نیز در حجره های این مدرسه سکونت دارند. دارالتحقیق این حوزه نیز با 15 هزار جلد کتاب ، بانک کامل نوار و سی دی از مقدمات تا درس خارج در این حوزه موجود بوده و به علاقمندان ارائه می شود.
وی افزود: 10 دستگاه در بخش اینترنت، نزدیک به 60 استاد، سیستم گرمایی و سرمایی مناسب و 20 مدرس برخی از امکانات آموزشی این حوزه علمیه است. فضای این مدرسه علمیه بسیار بزرگ بوده ولی حضور نزدیک به هزار طلبه، باعث ایجاد کمبود فضای آموزشی شده است. طرح گسترش این حوزه نیز به صورت مرحله ای تدوین شده که به مرور در حال ساخت است. پروژه خانه اساتید در دست اقدام است و هم اکنون 5 استاد از خانه اساتید در داخل محوطه حوزه استقاده می کنند. به بقیه اساتید نیز در منطقه ای زمین ارائه شده و توسط خودشان ساخته شده که هم اکنون به کوی طلاب مشهور است،
وی افزود: در دارالتحقیق این حوزه، طلاب دانشجویان و دیگر علاقمندان عضو می شوند و در هر موضوعی که علاقمند باشند یک استاد راهنما به آنان معرفی شده و تحقیقات ارائه می شود. تاکنون 20 جلد کتاب چاپ شده و تعداد زیادی از جزوات علمی نیز تهیه شده است.
معاونت فرهنگی و پژوهشی حوزه علمیه امام خمینی اهواز گفت : تاسیس انجمن علمی طلاب در دستور کار معاونت مطالعات و تحقیقات قرار گرفته است. مرکز سفیران هدایت نیز در کنار این حوزه فعالیت دارد. از امتیازات این حوزه تربیت مربی و سرگروهان تربیتی در مساجد است که این فعالیت در کشور بی نظیر است این افراد انجام فعالیت های فرهنگی برای جمعیت جوان در مساجد را برعهده دارند که هم اکنون در 50 مسجد به صورت فعال و در 200 مسجد به صورت نیمه فعال این تلاشها ادامه دارد.
نظر شما