به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هندوستان تایمز، سهشنبه شب یک مقام ارشد وزارت کشور آمریکا گفت که ایالاتمتحده اصرار دارد که هند و تمام خریداران دیگر نفت خام ایران، باید تا ۴ نوامبر واردات خود از ایران را به صفر برسانند. او همچنین هشدار داد که علیرغم آنچه قبلا در دوره قبلی تحریمها رایج بود، هیچ معافیتی از تحریمها داده نخواهد شد.
این مقام دولتی گفت که این پیام تا حالا به متحدان ما در اروپا و آسیا ارسال شده است و تیمی ترکیبی از مقامات وزارت کشور و خزانهداری آمریکا، در هفتههای آینده، از چین، هند و سایر کشورها دیدار خواهند کرد.
این مقام دولتی در گفتگو با خبرنگاران گفت: هند و چین در معرض تحریمهایی قرار خواهند گرفت که بقیه کشورها هم با آن مواجه هستند... و بله ما از آنها مطمئنا خواهیم خواست که واردات نفت آنها از ایران بدون چون و چرا به صفر برسد.
او ادامه داد: من در مورد این که بگویم هیچ معافیتی داده نخواهد شد مردد هستم، اما موضع اولیه ما این است که خیر، هیچ معافیتی داده نخواهد شد.


نظر شما