به گزارش خبرنگار مهر، یونس عبدالهی پور صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران خواستار فرهنگسازی در مورد فعالیتهای گروههای جهادی شد و اظهار داشت: فلسفه کار اردوهای جهادی خودجوش بودن است.
وی با اشاره به ضرورت برجسته کردن اقدامات گروه های جهادی برای ترغیب مردم به سمت این اردوها، گفت: باید فضای خدمت را فراهم و جلوه های اجتماعی کار را برجسته کنیم.
عبدالهی پور با اشاره به اعزام بیش از ۱۰۰ گروه جهادی به مناطق محروم و کم برخوردار استان و کشور اظهار کرد: بخشی از این اعزام ها به مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
خدماتدهی ۶۰۰۰ نفر
مسئول حرکت های جهادی بسیج سازندگی استان بوشهر گفت: اعزام اردوهای جهادی نوروزی به سراسر کشور از ۱۰ روز پیش آغاز شده و تا ۲۰ فروردین ماه ادامه پیدا خواهد کرد.
عبدالهی پور با اشاره به اینکه در اردوهای جهادی تابستان شش هزار نفر در حوزه های عمرانی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی، کشاورزی و ... ارائه خدمات می کنند، تصریح کرد: اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم و کم برخوردار استان بوشهر تا پایان شهریورماه ادامه دارد.
وی افزود: افرادی که تمایل به خدمات رسانی به مردم محروم کشور را در قالب اردوهای جهادی داشته باشند، برای ثبت نام باید به پایگاه های مقاومت بسیج مراجعه کنند.
نظر شما