پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۵

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

اشتغالزایی بهانه ای برای راه‌اندازی مجدد چایخانه‌هاست

اشتغالزایی بهانه ای برای راه‌اندازی مجدد چایخانه‌هاست

اصفهان - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: اشتغالزایی بهانه ای برای راه‌اندازی مجدد چایخانه‌هاست و علت اصرار زیاد و تلاش برای باز کردن چایخانه‌ها، سود ۳۰۰ درصدی این شغل است.

کمال حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: وقتی در شورای اداری استان اصفهان مسئله بستن چایخانه ها را مطرح می کنیم، موضوع اشتغالزایی را پیش می کشند اما این در حالی است که چایخانه داران غالبا با مجوز خود می توانند هر شغلی را خارج از ضوابط صنف راه اندازی کنند.

وی بیان داشت: مسئله اشتغالزایی و بیکاری تعداد زیادی از چایخانه دارها یک بهانه است و بیشتر به خاطر سود ۳۰۰ درصدی چایخانه‌ها برخی به دنبال بازگشایی مجدد آنها هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: ۱۲ سال با همکاری نیروی انتظامی و اماکن اقدام به پلمب تمام چایخانه‌های اصفهان کردیم که موجب ۷۰ درصد تغییر شغل صاحبان چایخانه‌ها شد.  

وی با اشاره به اینکه به حمایت استاندار برای برچیده شدن چایخانه‌ها نیاز داریم، ادامه داد: در صورتی که این هماهنگی بین مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و دادگستری مثل گذشته نباشد امیدی به پیشگیری از اعتیاد نیست زیرا چایخانه‌ها خانه اول اعتیاد است.

حیدری بیان داشت: چایخانه ها به شرطی باز شود که شکل و شمایل آن تغییر کند و به جای اینکه محلی برای عرضه قلیان باشد، باید به مکانی برای ترویج نقالی، شاهنامه خوانی، شعرخوانی و محافل ادبی و سرگرم کننده در چایخانه ها، مراکز عمومی مانند پارک ها، خیابان ها و رستوران های سنتی مبدل شود و فضایی برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان باشد.

وی بیان داشت: بسته شدن چایخانه ها برای سومین بار، حمایت نکردن برخی مسئولان و دخالت بیجای یکسری دیگر از مسئولان و نماینده ها باعث شده علاوه بر باز شدن چندباره این اماکن، بدهکار این افراد هم باشیم، درحالی که هیچ چایخانه ای از نظر بهداشت مجوز ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: در ۸۸ درصد از موارد اعتیاد افراد از سیگار و قلیان شروع می شود.

کد خبر 4340396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha