پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

کویت شمار نیروهای امنیتی خود در مرز عراق را افزایش داد

کویت شمار نیروهای امنیتی خود در مرز عراق را افزایش داد

یک منبع آگاه اعلام کرد که در پی ادامه اعتراضات مردمی در عراق، وزارت کشور کویت دستور داده شمار نیروهای امنیتی کویتی در مرز عراق افزایش پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغداد پست، منابع امنیتی کویتی اعلام کردند که نهادهای امنیتی این کشور در بخش های دریایی و زمینی، تحولات عراق را با هماهنگی مسئولان عراقی دنبال می کنند.

بر اساس این خبر، این منبع اعلام کرد که اوضاع امنیتی در مرزهای دو کشور با ثبات همراه است با این حال برای افزایش میزان امنیت وزارت کشور کویت دستور داده ۴۰۰ نیروی امنیتی به مرزهای مشترک دو کشور اعزام شوند.

این منبع تأکید کرد هدف وزارت کشور کویت از این اقدام امنیت مرزهای خود است و آنچه در عراق رخ می دهد یک مسأله داخلی این کشور است.

با این حال گارد ملی کویت هم در حالت آماده باش قرار دارد، پیشتر نیز شرکت هواپیمایی قطر اعلام کرد که پروازهای خود به مقصد نجف را از امروز شنبه به حالت تعلیق در آورده است.

برخی استان‌های عراق مانند کربلا، الناصریه، النجف و العماره روز جمعه شاهد اعتراضات عراقی‌ها به قطعی برق و پایین بودن خدمات بوده است. اعتراضات شهروندان عراقی در استان بصره  نیز در اعتراض به اوضاع نابسامان خدمات رسانی و بیکاری جوانان وارد هفتمین روز خود شده است.

به دنبال اعتراضات مردمی در عراق جلسه فوق العاده کمیسیون وزرای امنیتی به ریاست حیدر العبادی برای بررسی اوضاع کشور تشکیل و در نجف اشرف منع آمد و شد اعلام شد.

کد خبر 4345845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha