پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ تیر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۲

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

۵۰۰۰میلیارد ریال پروژه در بخشهای زیربنایی استان تعریف شده است

۵۰۰۰میلیارد ریال پروژه در بخشهای زیربنایی استان تعریف شده است

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ماههای اخیر پنج هزار میلیارد ریال پروژه در بخش های زیربنایی کشاورزی، راه و خدمات در استان تعریف شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی ظهر پنجشنبه در شورای اداری استان افزود: دولت با برنامه ریزی و سیاست گذاریهای تازه و با تمام توان برای پیشرفت امور و ساماندهی پروژه های عمرانی حرکتی را آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه در راستای این امر۲۰ پروژه و طرح شاخص شناسایی شده و آماده واگذاری است، گفت: یکی از مهمترین برنامه های دولت واگذاری طرح ها و پروژه ها به بخش خصوصی است.

استاندار با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، تصریح کرد: اکنون شرایط کشور فرق کرده و کشور در راستای توسعه نیازمند مدیر دغدغه دار، وقت شناس، کارآمد و متعهد است.

احمدی افزود: به دنبال مدیریتی هستیم که متعهدانه و غیرتمندانه تلاش می کند و جریان خون شهدا را در رگ های خود دارد.

وی تصریح کرد: اگر کسی نمی تواند با این مشی و روند حرکت کند خود را کنار بکشد.

استاندار با بیان اینکه دولت با ساز و کاری نو حرکت می کند، گفت: دولت به سمت تکریم ارباب رجوع، رعایت حقوق شهروندی، پاسخگویی به مردم و مطالبات مردم بدون تبعیض و با کمترین هزینه و زمان ممکن حرکت می کند.

وی اظهار داشت: اتکا به قانون، قانون گرایی،  پیشرفت قانون و نهادینه کردن آن باید در همه امور سرلوحه کار مدیران باشد.

احمدی تاکید کرد: خدمات و پاسخگویی به مطالبات مردم باید به سمت فضایی غیرمستقیم و یا غیرحضوری همچون دفاتر پیشخوان، پست و میزخدمت برود.

وی افزود: مدیران باید در هر جایگاهی با تبعیض و فساد مقابله کنند، مردم ما همواره کمبودها، تهدیدهای دشمنان و مشکلات را تحمل می کنند اما تبعیض را تحمل نمی کنند.

احمدی تصریح کرد: در راستای خدمات رسانی مناسب به مردم، باید تا یک ماه آینده میز خدمت در تمام دستگاه های اجرایی استان ایجاد شود.

کد خبر 4351531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha