پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۲

مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

تعداد کل معلولین ضایعه نخاعی در استان زنجان ۳۰۳ نفر است

تعداد کل معلولین ضایعه نخاعی در استان زنجان ۳۰۳ نفر است

زنجان-مدیرکل بهزیستی استان زنجان تعداد کل معلولین ضایعه نخاعی در استان زنجان را ۳۰۳ نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد معلول از خدمات توان پزشکی و حق پرستاری و خدمات مددکاری استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی قیداری شامگاه شنبه در جمع مدیران استانی، از فعالیت ۵۷ مرکز غیردولتی حوزه توان‌بخشی در استان زنجان خبر داد و افزود: درمجموع ۷.۲ صدم درصد معلولان به تعداد ۷ هزار و ۲۲۴ معلول از خدمات این مراکز استفاده می‌کنند.

وی تعداد کل معلولین ضایعه نخاعی در استان زنجان را ۳۰۳ نفر اعلام کرد و گفت: این تعداد معلول از خدمات توان پزشکی و حق پرستاری و خدمات مددکاری استفاده می‌کنند.

مدیرکل کل بهزیستی استان زنجان گفت: ۶۹ درصد از معلولین در استان زنجان با توجه به احراز نشدن شرایط دریافت مستمری از خدمات مددکاری، مشاوره‌های تخصصی سازمان بهره‌مند هستند و در حال حاضر ۱۵ درصد کل جمعیت استان زنجان معادل ۱۵۶ هزار و ۲۸۳ نفر مددجو به همراه خانواده تحت پوشش بهزیستی استان زنجان هستند.

محمدی قیداری به طرح CBR توان‌بخشی مبتنی بر جامعه اشاره کرد و گفت: این طرح از سال ۸۷ به‌صورت پایلوت در زنجان اجرایی شده  و در این طرح توان‌بخشی مبتنی بر جامعه امور به معلولان سپرده می‌شود.

وی افزود: در این طرح به معلولان، خانواده آنان و افراد که با معلولان ارتباط دارند آموزش‌های لازم  ارائه می‌شود. 

محمدی  ابراز کرد: طرح CBR توان‌بخشی مبتنی بر جامعه از سال ۸۱ آغاز شد و توان‌بخشی مبتنی بر جامعه مناسب‌سازی منازل مسکونی معلولان موردتوجه قرارگرفته است.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه در طرح CBR همه هزینه‌های درمان و مراتب درمانی برای معلولان مدنظر گرفته‌شده است، گفت: توانمندسازی، ایجاد اشتغال و ارائه وسایل توان‌بخشی از اهداف اجرای این طرح در روستاها است و دهیاران، بخشداران و فرمانداران می‌توانند در اجرای طرح توان‌بخشی مبتنی بر جامعه مؤثر باشند.

کد خبر 4353162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha