به گزارش خبرنگار مهر، مهدی حقیان فر بعدازظهر شنبه در نشست هماهنگی عید قربان به میزبانی اداره دامپزشکی شهرستان سمنان، از آمادگی این اداره در حوزه نظارتی بر کشتار دام عید قربان خبر داد و بیان کرد: برای اجرای طرح عرضه بهداشتی دام در روز عرفه و عید سعید قربان سال ۹۷ جلسات هماهنگی با حضور اعضای کارگروه مرتبط با این حوزه برگزار میشود.
وی بابیان اینکه رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، مدیرعامل میدان دام و مدیرعامل کشتارگاه شرق گوشت، دامپزشکی سمنان و ... اعضای این کارگروه هستند، تأکید کرد: استقرار ناظران، ذبح شرعی و بهداشتی، دفع فضولات و خون و ... در زمره نظارتها بر کشتار دام خواهند بود.
رئیس دامپزشکی سمنان، بیان کرد: بررسی مشکلات و نواقص در سنوات گذشته پیرامون نحوه اجرای طرح، ساماندهی، برنامهریزی، فراهم آوردن امکانات و هماهنگیهای لازم برای برگزاری هر چهبهتر طرح حوزه دامپزشکی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفته است.
حقیان فر افزود: حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه و عرضه گوشت بهداشتی به همشهریان در اعیاد و مناسبت ها هدف اصلی کارگروه نظارت بر عید قربان سمنان است.


نظر شما