۱ بهمن ۱۳۸۵، ۱۲:۲۹

/ بررسی کتاب "فلسطین ؛ صلح نه آپارتاید" در دانشگاه براندیس /

مخالفت مقامات دانشگاهی با ساخت فیلمی مستند از سخنرانی کارتر

مخالفت مقامات دانشگاهی با ساخت فیلمی مستند از سخنرانی کارتر

مقامات دانشگاه "براندیس" ادعای دسترسی "جاناتان دمی" کارگردان آمریکایی به نطق "جیمی کارتر" رئیس جمهور اسبق این کشور برای تهیه فیلمی مستند از روی آن را تکذیب کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مقامات این دانشگاه اعلام کردند: به فیلم ساز برنده جایزه اسکار اجازه داده نشده تا از متن این سخنرانی برای تهیه فیلمی مستند استفاده شود.

به نوشته روزنامه "بوستون گلوب"، تصمیم این دانشگاه "دمی" را خشمگین ساخت. وی گفت: زمانی که خبرعدم پذیرش این درخواست را از سوی مقامات دانشگاهی شنیدم، آن را باور نکردم.

در همین حال "یهودا رین هارز" رئیس دانشگاه "براندیس" با ملاقات "کارتر" از این دانشگاه به شرط برگزاری جلسه مناظره با افرادی که نظرات مخالفی در زمینه کتاب جنجال برانگیز وی دارند، موافقت کرد.

کتاب "فلسطین؛ صلح نه آپارتاید" نوشته رئیس جمهور اسبق آمریکا انتقادات بسیاری را از سوی طرفداران رژیم صهیونیستی به همراه داشته است.

"کارتر" نخست با این درخواست مخالفت کرد اما پس از امضای عریضه ای از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاه "براندیس" پذیرفت تا سه شنبه آینده در این محفل علمی حضور یابد.

کمیته ای که "کارتر" را دعوت کرده از تصمیم محروم کردن "دمی" از دسترسی به نطق وی دفاع کرد.

"کوین مونت گومری" یکی از مقامات ارشد این کمیته به "گلوب" گفت: مستندسازان خواستار دسترسی به متن این سخنرانی بودند اما پذیرش چنین درخواستی بسیاری از دانشجویان را به نشستن روی صندلی هایشان محکوم می کرد.

کد خبر 437632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha