به گزارش خبرنگار مهر، یارالله نصیری روز یکشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: خوشبختانه با حضور نمایندگان واحدهای تولیدی مشکل دار و مدیران دستگاه های مرتبط از ابتدای امسال تاکنون توانستیم بخشی از مشکلات این مراکز را مرتفع کنیم.
وی اضافه کرد: مصوبات جلسات ستاد تسهیل برای تمامی دستگاه های اجرایی لازم الاجراست.
نصیری اضافه کرد: امیدواریم در ادامه سال نیز با برگزاری منظم این جلسات بتوانیم گره بیشتری از موانع پیش روی تولیدکنندگان استان برداریم.
وی گفت: تاکنون در سال جاری ۴۳ واحد تولیدی با تامین سرمایه در گردش و استمهال معوقات بانکی و کمک های ارائه شده از سوی دولت دوباره به چرخه فعالیت در استان بازگشته اند و جمعی از بیکاران استان دوباره شاغل شده اند.
وی افزود: اینکه مدیران ارشد استان و مدیران سایر دستگاه های اجرایی به صورت هفتگی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان را پیگیری می کنند، ارزشمند است.
نصیری گفت: انتظار داریم مدیران دستگاه های اجرایی با اطلاع رسانی عملکرد دولت، مردم را در جریان اقدامات نظام قرار دهند.
نظر شما