به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، معصومه حسنی خونسار اظهار داشت: ساخت کتابخانه های عمومی پروین اعتصامی روستای ده پهن کرمانشاه و شهدای چهر روستای چهر هرسین در سفر پر برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۰ تصویب و از محل ردیف سفر تامین اعتبار شده است.
وی از افتتاح این دو کتابخانه در هفته دولت امسال خبر داد و افزود: امید است فعالیت این مراکز فرهنگی با رضایت حق تعالی توام و موجبات ارتقاء سطح فرهنگی استان را فراهم کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه عنوان کرد: کتابخانه های عمومی پروین اعتصامی کرمانشاه، در متراژی ۳۰۰ متر زیربنا به ترتیب ۸۳ و ۸۴ امین کتابخانه عمومی، ۱۶ و۱۷ امین کتابخانه روستایی استان کرمانشاه می باشد، که در راستای هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در روستاها به بهره برداری رسیده است.
خونسار در ادامه با اشاره به نقش مهم کتابخانه های عمومی در خدمت رسانی به مردم خاطر نشان کرد: تمام تلاش اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در خدمتگزاری به مردم و بالا بردن افزایش سرانه مطالعه به حد مطلوب و در خور استان کرمانشاه است.
نظر شما