پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۴۸

معاون استاندار آذربایجان شرقی خبر داد:

تغییر مکان دیدار روحانی، پوتین و اردوغان از تبریز به تهران

تغییر مکان دیدار روحانی، پوتین و اردوغان از تبریز به تهران

تبریز- معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی از تغییر مکان دیدار روحانی، پوتین و اردوغان از تبریز به تهران خبر داد.

رحیم شهرتی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه این دیدار ابتدا قرار بود در تبریز برگزار شود، گفت: بعداز تصمیم هایی که گرفته شد مقرر گردید این نشست سه جانبه با حضور رئیس جمهور های سه کشور جمهوری اسلامی ایران، روسیه و ترکیه در تهران برگزار شود.

وی سپس با تاکید بر اینکه وزارت امور خارجه تصمیم گیر در این خصوص است، ادامه داد: این اجلاس استانی نبود که ما تصمیم گیرنده در این خصوص باشیم.

شهرتی فر افزود: وزارت امور خارجه در خصوص مکان برگزاری این دیدار و جزئیات آن تصمیم می ‌گیرد. شاید یکی از دلایل تغییر مکان این جلسه به دیدارهایی مربوط می شود که در حاشیه این اجلاس برگزار خواهد شد و اگر در تبریز برگزار می شد هماهنگی این جلسات و دیدارها سخت می شد.

گفتنی است که امروز وزیر امور خارجه کشورمان نیز در گفتگو با خبرنگاران خبر از برگزاری این اجلاس سه جانبه در تهران داد.

کد خبر 4390588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha