پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۰:۵۵

سردار غیب‌پرور در جمع خبرنگاران:

امکان جنگ محال است/ آمریکایی‌ها دروغ می‌گویند

امکان جنگ محال است/ آمریکایی‌ها دروغ می‌گویند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امکان جنگ محال است؛ آمریکایی‌ها به دنبال این قضایا نیستند و اگر هم می‌گویند، دروغ می‌گویند. 

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امروز در حاشیه هجدهمین اجلاس بسیج اساتید کشور و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امکان جنگ وجود ندارد و وقتی مقام معظم رهبری می فرمایند جنگی نخواهد شد، این یک پشتوانه قوی دارد.

وی با تاکید بر این که امکان جنگ محال است افزود: آمریکایی به دنبال این قضایا نیستند و اگر می گویند، دروغ می گویند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین، درباره درخواست فرانسه برای حفظ برجام به شرط مذاکرات موشکی هم گفت: هیچ دولت بیگانه‌ای حق ندارد به ما باید و نباید بگوید.

غیب پرور افزود: ما مردمی مستقل هستیم که روی پای خود ایستاده ایم و سیاست های ما هم توسط مسئولان نظام مشخص شده است.

وی افزود: در خصوص این مسایل بارها گفته ایم، مقامات فرانسه نیستند که حتی به ما مشاوره بدهند، ما خودمان نظر داریم و مسیر انقلاب اسلامی هم در حوزه های دفاعی کاملا روشن بوده و بهتر است آنها کوتاه بیایند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین همچنین درباره تحریم ها گفت: این تحریم ها ۴۰ سال است که وجود دارد؛ البته شدت و ضعف داشته و قبول داریم که تحریم ها در این مقطع به اوج خود رسیده است.

وی افزود: می پذیریم که مردم تحت فشار هستند و این واقعیتی است که هیچکس چنین شرایطی را نمی خواهد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور تاکید کرد: ما باید اول در مقابل دشمن بایستیم چراکه اینها به کمتر از اضمحلال نظام قانع نیستند و شکی در این نیست. در داخل کشور هم باید به خودمان بیاییم.

سردار غیب پرور افزود: مشکلات فعلی کشور راه حل و برون رفت دارد و نباید گذاشت مشکلات روی هم انباشته شود. باید به راههای انقلابی و جهادی رجوع کرده و به نیروهای انقلاب اعتماد و از نفوذی ها هم جلوگیری کنیم.

رئیس سازمان بسیج در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اتهام برخی مقامات به بسیج و سپاه نسبت به کارشکنی و دخالت در امور آنها گفت: اگر این حرف ها را نزنند ما به خود شک می کنیم حال که این حرف ها را می زنند یقین داریم که مسیر ما درست است و با این حرف ها کوتاه نمی آییم.

وی تاکید کرد: وقتی بسیج می گوید برای برون رفت از مشکلات کشور طرح دارد ادعا نیست. بسیج در بخش های صنعت، کشاورزی و بسیاری از موضوع ها اعم از آموزش و پرورش طرح دارد. بیایند اینها را بشنوند و اگر نخواستند رد کنند. ما اصلا قبول نداریم که دخالت می کنیم.

غیب پرور افزود: بسیج باید از دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری کند.

کد خبر 4394724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha