پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۰۳

معاون شهردار منطقه یک تهران:

حیاط مدارس شمال تهران برای توقف سرویس ها ساماندهی می شود

حیاط مدارس شمال تهران برای توقف سرویس ها ساماندهی می شود

شمیرانات- معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار منطقه یک تهران گفت: محوطه داخلی مدارس با هدف کاهش ترافیک و ایمنی تردد دانش آموزان برای توقف سرویس ها مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خردمند صبح جمعه در جمع تعدادی از خبرنگاران در ستاد استقبال از مهر که با حضور نمایندگان آموزش و پرورش ، تاکسیرانی ، اتوبوسرانی ، پلیس راهور و... برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت :  با توجه به افزایش ترافیک در آستانه مهر از مدیران مدارس درخواست شده در صورت وجود فضای کافی در حیاط مدارس، سرویس های مدارس را در داخل حیاط مستقر کنند تا فرآیند سوار و پیاده کردن دانش آموزان ایمن تر و با امنیت بیشتر انجام شود .

وی افزود: این اقدام مدارس در روان سازی ترافیک معابر به خصوص معابر همجوار مدارس نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.

خردمند به نصب علائم ، تجهیزات و رفع نواقص ترافیکی اشاره کرد و گفت: با بازدید و بررسی های انجام شده ، ساماندهی ترافیکی مدارسی که نیاز به نصب علائم کاهنده سرعت، تابلوهای ترافیکی و خط کشی محوری داشتند با  اقدامات لازم انجام شد تا دانش آموزان با ایمنی بیشتر در محل های مذکور تردد نمایند.

معاون شهردار منطقه یک تهران نصب تابلو « ایستگاه سرویس مدارس» را از دیگر اقدامات دانست و افزود: جهت ساماندهی توقف خودروهای سرویس مدارس و اطلاع سایر خودروها تابلو « ایستگاه سرویس مدارس» در مقابل مدارس نصب شده است.

کد خبر 4407965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha