۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۴۰

رئیس کل دادگستری استان مازندران:

۸۰۰۰ مددجو در زندان های مازندران داریم/ لزوم دقت در کار قضاوت

۸۰۰۰ مددجو در زندان های مازندران داریم/ لزوم دقت در کار قضاوت

نکا- رئیس کل دادگستری استان مازندران گفت: هشت هزار زندانی در زندان های مازندران داریم و باید برای کاهش افراد در زندان ها با حفظ شان و منزلت انسانی تلاش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدعلی تقوی فرد عصر دوشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دادگستری نکا در سالن همایش ارشاد این شهرستان افزود: کار قضات کاری دقیق و مهم است و باید دقت در این کار مورد توجه ویژه همه قضات باشد.

وی گفت : دادگستری باید پناهگاهی امن برای مردم و محور آرامش در جامعه باشد و باید در این بخش با مراقبت و مواظبت در کار و دقت در امور توسط قضات این امنیت برقرار و عدالت ایجاد شود.

رئیس دادگستری مازندران با تاکید بر رعایت حقوق مردم و افزایش حوصله و زمان در بررسی پرونده ها توسط قضات گفت: هدف ما فراهم کردن امنیت و آرامش در جامعه است و لذا باید همه قضات ما باید حکیمانه، عالمانه و هوشمندانه حکم دهند.

تقوی فرد گفت: همه ما باید تلاش کنیم تا صلح و سازش در جامعه ایجاد شود و برای فکر و اندیشه خود ارزش و احترام قائل باشیم و بدانیم اگر آنچنان که به ظاهر سر توجه می شود به درون و محتویات سر توجه شود؛ شاهد این مشکلات و جرائم و فساد نخواهیم بود.

وی افزود: قاضی باید مراقب کار و اعمال خود باشد و رییس دادگستری بعنوان رییس یک سازمان و تشکیلات بزرگ، باید برای آرامش و برقراری عدالت تلاش کند رصد کردن عملکرد شهروندان، رصد کردن عملکرد همکاران قضایی و رصد کردن خود را در دستور کار قرار دهد.

امام جمعه نکا گفت: رفع مشکلات حقوقی مردم و صیانت از حقوق آنان وظیفه کارکنان این دستگاه است که باید با درستکاری ادامه یافته و در دستور کار باشد.

حجت الاسلام محمدباقر محمدی لایینی با اعلام اینکه امنیت خوبی اکنون در جامعه برقرار است و نیروهای امنیتی به وظیفه خود عمل کردند؛ افزود: مردم به دستگاه قضایی اعتماد دارند و دستگاه قضا هم باید با درستکاری و رعایت عدالت جوابگوی مردم باشد.

در این مراسم با تقدیر از خدمات و زحمات امرالله حضرتی رئیس سابق دادگستری نکا؛ علی‌اکبر شیرسوار به عنوان رئیس جدید دادگستری نکا با حکم حجت‌الاسلام آملی‌لاریجانی رئیس قوه قضائیه معرفی شد.

کد مطلب 4411562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha