پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۲۱

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان‌جنوبی:

۴۰۰ پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده است

۴۰۰ پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده است

بیرجند- رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان‌جنوبی گفت: ۴۰۰ پرونده تخلف از تاریخ پانزدهم تیرماه سال جاری تاکنون به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر داوود شهرکی صبح پنج شنبه در همایش رزمندگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس کمیته صنایع و کارمندی کنگره دو هزار شهید خراسان جنوبی اظهار کرد: در شرایط فعلی دشمن در مقابله با ملت ایران از ابزار ترور، تحریم و تهدید استفاده می‌کند.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان‌جنوبی و مسئول کمیته صنایع و کارمندی کنگره ملی دو هزار شهید خراسان‌جنوبی  بیان کرد: همچنین علاوه بر فشار اقتصادی استکبار برای ناامید کردم مردم از فشار روانی و رسانه ای نیز استفاده می‌کند اما این حربه‌ها برای مردم روشن شده است.

شهرکی ادامه داد: عده‌ای تصور می‌کنند که با تسلیم در برابر دشمن می‌توان فشارهای اقتصادی فعلی را کاهش داد در حالی که تسلیم شدن همه داشته های خویش حتی همین اقتصاد را از دست می دهیم.

وی افزود:  تجربه ثابت کرده است که دشمن حتی به دنبال پذیرش خواسته هایش توسط ملت ایران نیست بلکه می‌خواهد هویت ملی و دینی را از ملت نجیب و صبور ایران بگیرد که البته هیچگاه به هدف خود نخواهد نرسید.

شناسایی انبارهای احتکار مواد مورد نیاز مردم

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی گفت: در جنگ اقتصادی در خراسان جنوبی دادستان، بازرسی،سپاه، بسیج مستضعفان،استانداری و اصناف و سایر نهادهای دولتی با یکدیگر همدل و همراه هستند که نتایج بسیار خوبی به همراه دارد.

شهرکی اظهار کرد: نتیجه این همدلی شناسایی انبارهای احتکار شده و یا عدم اعلام موجودی شکر،لوازم خانگی،شوینده،موتورسیکلت به ارزش دو میلیارد تومان بوده که پرونده تخلف آن به تعزیرات خراسان‌‎جنوبی ارجاع شده است.

وی  بیان کرد: بخشی از این شناسایی‌ها با همکاری مردم رخ داده که نشانه آن دو هزار تماس مردمی برای معرفی انبارهای احتکار شده و یا عدم عرضه کالا می‌باشد.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی ادامه داد: از تاریخ پانزدهم تیرماه سال جاری تاکنون ۴۰۰پرونده به تعزیرات خراسان جنوبی ارجاع شده و ۲۸ هزار مورد بازرسی از مراکز اصناف و واحدهای تولیدی صورت گرفته است.

شناسایی ذخایر معدنی طلا در جنوب خراسان‌جنوبی

شهرکی گفت: علی رغم شرایط سخت اقتصادی ۵۰ درصد ذخایر معدنی کشف شده در خراسان جنوبی مربوط به دو  گذشته است و همچنین طی سه سال گذشته دو میلیارد و ۸۰۰میلیون تن ذخایر معدنی شناسایی شده است.

وی اظهار کرد:همچنین ذخایر معدنی طلا در جنوب استان خراسان جنوبی شناسایی شده و در این راستا عملیات ساخت کارخانه برای استخراج آن آغاز شده است.

رئیس سازمان صنایع و معادن خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین چهار کارخانه فراوری زغال سنگ در طبس شکل گرفته است که به زودی دو مورد آن به بهره برداری می‌رسد که در حوزه اقتصاد بسیار امیدوار کننده است.

شهرکی یادآور شد:  از سال ۹۶ تا کنون حدود ۲۸۶ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بخش تولید دادیم و ۹۰۰میلیون دلار صادرات کالا از استان داشتیم که ۲۰۰ میلیون دلار خروجی کالا از مرزها و گمرکات استان بوده است.

کد خبر 4414093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha