پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۷

فرماندار سمنان:

دوربین‌های ثبت تخلف در سمنان نصب می‌شوند

دوربین‌های ثبت تخلف در سمنان نصب می‌شوند

سمنان - فرماندار سمنان گفت: دوربین‌های ثبت تخلفات ترافیکی در این شهرستان در حال نصب هستند و پس از اتمام آن‌ها مرکز کنترل ترافیک سمنان راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس دانایی صبح دوشنبه در نشست شورای ترافیک شهرستان سمنان به میزبانی فرمانداری از ایجاد سامانه‌های ثبت تخلفات ترافیکی در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: از چند روز پیش کار تجهیز خیابان‌های سمنان به دوربین‌های ثبت تخلفات آغاز و تاکنون ادامه دارد همچنین پس از اتمام عملیات نصب آن‌ها، مرکز کنترل ترافیک سمنان راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: نصب دوربین‌ها در سطح شهرستان طی چند مرحله انجام می‌شود که در فاز نخست پنج منطقه شهر سمنان به دوربین‌های نظارتی و ثبت تخلف مجهز خواهند شد.

فرماندار سمنان ایجاد هماهنگی بیشتر در حوزه مسائل شهری و ترافیکی بین دستگاه‌های نظارتی و اجرایی را یکی از مزیت‌های ایجاد مرکز کنترل ترافیک دانست و تاکید کرد: یکی از اولویت‌های تعریف‌شده در اجرای این طرح، ایجاد رویکردی هماهنگ برای افزایش کیفیت رفت‌وآمد در سمنان محسوب می‌شود.

دانایی بابیان اینکه مرکز کنترل ترافیک دارای دو ویژگی عمده دیگر شامل کاهش تخلفات رانندگان، نظارت دقیق بر ترافیک نیز است، بیان کرد: ثبت تخلف و کنترل سرعت در کاهش سوانح رانندگی نیز تاثیر دارد.

سمنان پس از شاهرود دومین شهر استان سمنان است که به سامانه کنترل ترافیک مجهز می‌شود.

کد خبر 4417514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha