۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۳۷

مدیرکل کمیته امداد کرمانشاه عنوان کرد

حمایت از ۱۲ هزار دانش آموز نیازمند کرمانشاهی

حمایت از ۱۲ هزار دانش آموز نیازمند کرمانشاهی

کرمانشاه_مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه گفت:۱۲ هزار دانش آموز نیازمند تحت حمایت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین خدرویسی امروز چهارشنبه در مراسم زنگ عاطفه ها اظهار داشت: در سطح استان کرمانشاه یک هزار پایگاه کمک های مردمی را جمع آوری می کنند.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند افزود: بخشی از این افراد را ایتام، محسنین، افراد مبتلا به بیماری خاص تشکیل می دهند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه بیان کرد: هزار زن سرپرست خانوار فاقد شغل نیز تحت حمایت کمیته امداد استان هستند و همچنین ۱۲ هزار دانش آموز هم تحت حمایت هستند که تا قبل از زلزله آبان ماه ۱۱ هزار دانش آموز بودند.

وی با بیان اینکه ۳۰۰ میلیارد ریال کمک هزینه معیشت به مددجویان علاوه بر هزینه های درمانی آنان پرداخت می شود، خاطر نشان ساخت: هزینه های امداد در حالی است که از محل صدقات، نذورات و زکات تنها ۵۰۰ میلیون تومان جمع آوری می شود.

مجید یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این مراسم اظهار داشت:۳۷ میلیارد ریال اعتبار از سوی استاندار کرمانشاه برای برای تهیه بسته های آموزشی دانش آموزان مناطق زلزله زده پرداخت شده است.

وی افزود:از سوی کمیته امداد نیز ۱۰ میلیارد ریال برای کمک به ایتام تحت حمایت پرداخت شده است.

یزدان پناه با بیان اینکه دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور هستند و باید به وسیله اولیا خود همراهی شوند، بیان کرد:ر این میان جای پدران در جلسات انجمن اولیا و مربیان خالی است.

کد مطلب 4419901

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha