به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز چهارشنبه در نشست با روحانیون و مدرسان حوزه های علمیه استان مرکزی در اراک اظهار داشت: روحانیون و علمای دینی در شرایط کنونی جامعه باید به نحوی عمل کنند که فرهنگ و ارزش های اسلامی و قرآنی ترویج و اشاعه یابد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: با توجه به شرایط و موقعیت حساسی که در حال حاضر کشور در آن قرار دارد، باید با بهره گیری از تعالیم دینی و فرهنگ قرآنی و با توکل بر خداوند متعال این مرحله را پشت سر بگذاریم، به همین سبب روحانیون در این زمینه تکلیف سنگینی بر عهده دارند و باید امور معنوی و قرآنی را ترویج کنند.
دری نجف آبادی بیان کرد: چنانچه حوزههای علمیه و روحانیون و علمای دینی در این مسیر گام بردارند، بخشی از مشکلات و معضلات جامعه کاهش خواهد یافت.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان ساخت با توجه به اینکه علما و روحانیون در جامعه اسلامی مورد وثوق و اعتماد مردم هستند، بایستی از این اثرگذاری و وثوق در راستای هدایت جامعه به سوی ترویج امور معنوی و دینی بهره بگیرند و اینگونه ایفای نقش کنند.
امام جمعه اراک تصریح کرد: در این زمینه روحانیون و علما باید در فضای همدلی با مردم سخن بگویند و علاوه بر اطلاع از مشکلات آنها، مشارکت مردم را نیز در راستای حل مشکلات جامعه جلب کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی ادامه داد: ضرورت جامعه ما است که حوزه های علمیه به سمتی بروند که جوانان بیشتری تحصیل در حوزه دینی و معنوی را مدنظر قرار دهند تا ارزش های اسلامی برجسته و ماندگار شوند.
نظر شما