محمدرضا بیاناتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت در ۳ عملیات اطفای حریق و ۷ عملیات امداد و نجات حاصل تلاش پرسنل آتش نشانی همدان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.
بیاناتی با بیان اینکه شهروندان دیروز ۴۷۴ مرتبه با سامانه ۱۲۵ تماس گرفته اند، گفت: از این تعداد تماس ۱۰ مورد منجر به عملیات شده، ۱۴ تماس برای مشاوره و راهنمایی برقرار شده، ۱۳۰ تماس اشتباه بوده و متاسفانه ۳۲۰ مورد ایجاد مزاحمت بوده است.
وی گفت: عملیات انجام شده در این مدت ۳ مورد آتش سوزی شامل حریق مراتع و پوشش گیاهی در پردیس، بلوار ارم و تپه هگمتانه بوده است.
رئیس سازمان آتشنشانی همدان عنوان کرد: همچنین ۷ مورد عملیات امداد و نجات شامل نجات افراد محبوس شده در آسانسور در شهرک بهشتی، ۲ مورد نجات افراد محبوس شده در آسانسور پل عابر پیاده در سعیدیه، ۳ مورد مهار حیوانات در شهرک مدنی، شهناز و گلزار و رها سازی اندام بدن از داخل فلزات زینتی و زیورآلات در شهرک چمران توسط آتش نشانان به انجام رسید.
بیاناتی گفت: تعداد ۶ نفر نجات یافته طی این عملیات گزارش شده است.


نظر شما