۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۳۶

وزیر صنعت اعلام کرد؛

خسارت ۲۳۰واحد تولیدی در سیل مازندران/تسهیلات دولتی برای بازسازی

خسارت ۲۳۰واحد تولیدی در سیل مازندران/تسهیلات دولتی برای بازسازی

وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن بازدید از واحدهای تولیدی خسارت دیده غرب مازندران اعلام‌کرد: تسهیلات دولتی برای بازسازی واحدهای تولیدی در مازندران ارائه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، محمد شریعتمداری در سفر یک روزه به مازندران، از مناطق سیل زده غرب این استان بازدید کرد.

وزیر صنعت، معدن وتجارت در حاشیه این بازدید گفت: بر اساس ارزیابی اولیه در سیل اخیر، به ۲۰ واحد تولیدی و ۲۰۰ واحد صنفی در غرب مازندران خساراتی وارد شده است.

شریعتمداری با اشاره به برنامه دولت برای حمایت از واحدهای تولیدی خسارت دیده افزود: پس از ارزیابی و برآورد اولیه، چگونگی پرداخت تسهیلات در هیئت دولت تصویب و در راستای کمک به بخش تولید و صنعت اجرایی می شود.

وی بیان داشت: پرداخت تسهیلات ویژه با بهره پایین و همچنین ارائه تسهیلات سرمایه در گردش از مهمترین اقدامات دولت در راستای حمایت از واحدهای تولیدی خسارت دیده است.

کد مطلب 4425890

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha