به گزارش خبرنگار مهر، رضا طالبی زاده صبح یکشنبه در شورای معاونان ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به رشد هشت درصدی ثبت شرکت ها در استان کرمان طی امسال گفت: در مدت گفته شده ۷۶۸ شرکت در این استان به ثبت رسیده است.
طالبی زاده گفت: از این تعداد ۴۹۹ شرکت تجاری، ۸۴ شرکت تعاونی و ۱۸۵ مؤسسات غیرتجاری هستند.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه جامع ثبت شرکت ها در سال ۹۲ ادامه داد: از زمان راه اندازی سامانه گفته شده تاکنون حدود شش هزار و ۷۸۵ شرکت و مؤسسه به ثبت رسیده است که پنج هزار و ۵۷۳ شرکت تجاری و هزار و ۲۱۲ موسسه غیرتجاری است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان عنوان کرد: ۴۱ هزار شرکت و مؤسسه غیرتجاری در استان کرمان به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به مکانیزه شدن فرآیند ثبت شرکت ها گفت: این اقدام باعث سرعت عمل، شفافیت، دسترسی مستقیم و بدون واسطه متقاضیان به سامانه و کاهش مراجعه حضوری مراجعان شده است.
نظر شما