پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۱۳

همایش ملی خانواده، کودک و نوجوان در شیراز برگزار می شود

همایش ملی خانواده، کودک و نوجوان در شیراز برگزار می شود

شیراز _ همایش ملی خانواده، کودک و نوجوان اول آبان ماه سال جاری در شیراز برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دبیر علمی همایش ملی خانواده ،کودک و نوجوان ظهر دوشنبه در نشست خبری این همایش، گفت: یکی از معیارهای توسعه یافتگی کشورهای غرب توجه به افراد با نیازهای ویژه و هر گونه عدم تبعیض برای این افراد برای آن جامعه یا کشور نکته منفی است.

قربان همتی بیان کرد: در کشور ما نیز حرکت های انجام شده اما برای رسیدن به اهداف کارهای زیادی باید انجام شود.

همتی تصریح کرد: همایش ملی خانواده، کودک و نوجوان یک همایش روزه است که افتتاحیه این همایش در صبح یکم آبان و عصر همان روز اختتامیه می باشد.

وی با بیان این مطلب که در این همایش ۱۸ سخنران به صورت تخصصی سخنرانی می کنند، گفت: از ۴۳۷ مقاله که به دبیر خانه این همایش ارسال شده ۲۱۶ مقاله انتخاب که توسط اساتید روانشناسی کودکان استثنائی مورد بررسی و داوری قرار گرفته است.

دبیر علمی این همایش با بیان این نکته ۷۰درصد مقاله ها برون استانی است اظهار داشت: از همه دانشگاها سخنران داریم که رئیس آموزش وپرورش استثنائی کشور از جمله سخنران ویژه این مراسم هستند.

همتی تصریح کرد: کودکان با نیازهای ویژه فردی و درون فردی،کودکان کم توان ذهنی، اختلالات عاطفی رفتاری، کودکان نابینا و ناشنوا، از محور های این همایش هستند که محور اصلی آن خانواده و افراد با نیازهای ویژه است.

وی با بیان این مطلب که شرکت در این همایش برای عموم رایگان است اظهار داشت: مدیران کانون پرورشی،فکری کودکان و نوجوانان، امور اجتماعی و زیر مجموعه امور بانوان و خانواده استانداری، مددکاران اجتماعی و مشاوران بهزیستی و دانشجویان و اساتید رشته علوم تربیتی  دانشگاه سلمان فارسی کازرون از جمله دعوت شدگان به این همایش هستند.

دبیر این همایش با اشاره به برگزاری سه کارگاه در کنار این همایش گفت: درمان شناخت رفتاری اضطراب اجتماعی و درمان اختلال نارسایی بیش فعال موضوع های این کارگاه است.

همتی افزود: همه مقالات در پایگاه علوم جهان اسلام نمایه می شود و مقالات برگزیده در مجله سلامت و روان کودک چاپ خواهد شد.

وی بیان کرد: در استان فارس آمار دقیقی از کودکان ویژ وجود ندارد اما در کشور این آمار ۵ درصد است.

کد خبر 4430771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha