پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۵۹

عضو مجمع نمایندگان مازندران:

چاره جویی درباره پسماند مازندران صورت نگرفته است

چاره جویی درباره پسماند مازندران صورت نگرفته است

بابلسر - عضو مجمع نمایندگان مازندران گفت: تاکنون نتوانسته ایم درباره پسماند استان چاره جویی داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی پیش ازظهر پنجشنبه در دومین هم اندیشی فعالان توسعه پایدار مازندران در بابلسر با بیان اینکه توسعه انسان مهمترین وجه توسعه پایدار است اظهار داشت: برای توسعه انسان، همه بخش ها اعم از تولیدی و غیره باید توسعه یابد.

وی افزود: محیط زیست از دیگر بخش های توسعه همه جانبه به شمار می رود و باید به محیط زیست و طبیعت توجه اساسی شود و باید ببینیم چه بلایی بر سر معادن، جنگل ها و اراضی کشاورزی می آید.

وی با اظهار اینکه نتوانستیم برای پسماند، آب و دیگر مسائل استان چاره جویی کنیم گفت: امروز با انباشتی از مسائل محیط زیستی در استان مواجه هستیم.

اسماعیلی تکنولوژی ارتباطات را از دیگر مباحث فراروی توسعه برشمرد و گفت: اگر ارتباطات را به همه بخش ها وارد کنیم می توانیم بسیاری از مشکلات فراروی را حل کنیم.

دبیر مجمع نمایندگان مازندران با انتقاد از سامان نیافتن دولت الکترونیک در استان خواستار فراهم شدن زیرساخت های توسعه دولت الکترونیک در استان شد.

کد خبر 4447095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha