۱۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸

امام جمعه موقت تهران:

علما در ترویج مکتب حسینی نقش مهمی دارند/ نباید به دشمن اعتماد کرد

علما در ترویج مکتب حسینی نقش مهمی دارند/ نباید به دشمن اعتماد کرد

تبریز- امام جمعه موقت تهران گفت: علما در ترویج مکتب حسینی نقش مهمی دارند و بدون شک ما با تکیه بر همین مکتب حسینی و عاشورایی توانسته ایم در این سال ها دشمن را شکست دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله کاظم صدیقی ظهر امروز پنج شنبه در مراسم بزرگداشت سی و نهمین سالگرد شهادت اولین شهید محراب، آیت‌الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی در مسجد مقبره تبریز ابراز داشت: هم اکنون کشور ما در جنگ اقتصادی و فرهنگی با دشمن قرار دارد و باید هوشیار باشیم.

وی سپس با اشاره به اینکه دشمنان درصدد لطمه زدن به کشور و ارزش های انقلاب از طریق فرهنگی و اقتصادی هستند، افزود: هر زمان از دین فاصله گرفتیم و به دشمنان اعتماد کردیم دچار خسران شده ایم.

صدیقی از تداوم اعتماد برخی داخل کشور به دشمنان انتقاد کرد و اظهار داشت: نباید به دشمن اعتماد کرد. نباید تجربه های قبل را فراموش کنیم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه علما محافظ دین، اخلاق و معنویت هستند، ادامه داد: امنیت کنونی ایارن اسلامی در نتیجه ایثار جوانان تربیت یافته در مکتب حسینی است.

وی با اشاره به اینکه باید از دستاوردهای انقلاب اسلامی مراقبت کنیم، گفت: ملت ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس با نثار خون جوانان خود از انقلاب و ارزش های اسلامی محافظت کردند و باید این راه همچنان ادامه داشته باشد.

صدیقی گفت: مسلح شدن به ایمان ما را از هجمه ها مصون می دارد، تقوا از ثمرات ایمان است و باید از خدا ترسید چراکه برخی ها تلاش می کنند دنیا و آخرتمان را از بین ببرند.

کد مطلب 4447290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • زبردست IR ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۸
      0 0
      خطبه های حضرت آیت الله صدیقی بسیار کارگشا بود. ولی اگر گوش شنوا باشد، اگر کلید پیدا شود