پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۱۷

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان:

۳۴۰۰سبد حمایتی نیازمندان توسط بسیج استان سمنان توزیع شد

۳۴۰۰سبد حمایتی نیازمندان توسط بسیج استان سمنان توزیع شد

سمنان - فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان درباره اقدامات حمایتی بسیج استان، گفت: در یک سال اخیر سه هزار و ۴۰۰ بسته کالای مورد نیاز نیازمندان در استان توزیع‌شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید دامغانی در نشست خبری ظهر دوشنبه خود با موضوع هفته بسیج و با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات در سپاه استان سمنان با اشاره به اقدامات بسیج طی یک سال گذشته درزمینهٔ حمایتی و خدماتی به اقشار محروم، تأکید کرد: توزیع سه هزار و ۴۰۰ بسته حمایتی بین نیازمندان استان ازجمله کالای ضروری و اساسی موردنیاز، یکی از اقدامات حمایتی بوده است.

وی بابیان اینکه در یک سال اخیر ۸۰ زوج سمنان نیز توانستند تسهیلات ازدواج و خرید مایحتاج دریافت کنند، افزود: مجموع اعتبارات ویژه تسهیلات اشتغال‌زایی نیز در سراسر استان برای جوانان نیازمند به کار، سه میلیارد تومان بوده است.

بازسازی ۱۵ خانه در کرمانشاه

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان، بابیان اینکه تسهیلات اشتغال‌زایی برای کاهش معضل بیکاری و مخاطرات اجتماعی و فرهنگی ناشی از آن صورت می‌گیرد، گفت: برای ترویج رویکرد محله محور در سایه مشارکت مردم در رفع مشکلات اجتماعی نیز ۷۰ طرح قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی برای متقاضیان اشتغال تدارک دیده‌شده که به آن‌ها پرداخت خواهد شد.

دامغانی افزود: در همین راستا طی یک سال گذشته کارگاه‌های آموزشی کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی با موضوعات مختلف مانند حجاب و عفاف، اعتیاد و ... برای چهار هزار و ۷۱۰ نفر از مردم استان سمنان برگزارشده است.

وی درباره دیگر اقدامات صورت گرفته توسط بسیج استان سمنان نیز توضیح داد: در راستای افزایش نشاط اجتماعی که امروزه یک اصل اساسی در جامعه محسوب می‌شود، در یک سال اخیر خوشبختانه یک هزار و ۱۷۰ عنوان برنامه در استان اجراشده است.

فرمانده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان درباره اقدامات عمرانی بسیج نیز در استان، تأکید کرد: در یک سال اخیر اجرای ۱۲۰ طرح عمرانی بااعتبار ۱۰ میلیارد تومان در دستور کار بسیج استان سمنان در سراسر کشور قرارگرفته که برای مثال می‌توان به بازسازی ۱۵ خانه مسکونی زلزله‌زده در کرمانشاه و ۱۲۰ گروه جهادی سمنان برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی به مناطق محروم اشاره کرد.

کد خبر 4462593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha