پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۳۰

کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته شهرداری ورامین:

کسب قهرمانی در لیگ سال جاری برای والیبال ورامین بسیار بااهمیت است

کسب قهرمانی در لیگ سال جاری برای والیبال ورامین بسیار بااهمیت است

ورامین- کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته شهرداری ورامین گفت: کسب قهرمانی در لیگ سال جاری برای والیبال ورامین بسیار با اهمیت است.

داوود علی پوریان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص برگزاری‌ اردوی پیش فصل در ورامین اظهار داشت: خیلی خوشحال هستیم که پس از سال ها یکی از شهرستان های استان تهران دارای تیم والیبال نشسته است و در این خصوص از شورای شهر و شهرداری باشگاه فرهنگی ورزشی ورامین تشکر می کنیم.

وی با اشاره به اردوی ۳ روزه این تیم گفت: ما اولین تیمی بودیم که تمرینات خود را آغاز کردیم و این تمرینات نیز در هفته های اینده ادامه خواهد داشت و امیدواریم به آمادگی لازمی که مد نظر سرمربی است برسیم.

علی پوریان در ادامه با بیان اینکه امسال بر خلاف سال های گذشته کار تیم سخت تر است افزود: از ۷ تیم موجود ۴ تیم خیلی خوب کار می کنند و ملی پوش دارند لذا امیدواریم با تمرینات صورت گرفته نتیجه ای را که شایسته تیم و باشگاه است را به دست بیاوریم.

کاپیتان تیم ملی والیبال کشور بیان داشت: لیگ امسال ۷ تیمه است و تیم شهرداری ورامین از ۳ بازیکن ملی پوش و یک لیبری ملی پوش بهره مند می باشد و بقیه بازیکان از ملی پوش های سابق هستند.

وی در خصوص بازیکنان تیم های دیگر لیگ نیز اظهار داشت: بقیه تیم ها نیز از ملی پوش برخوردار هستند مخصوصا تیم ماشین سازی تبریز و هیات گلستان و بهزیستی مازندران که ۲ سال نتیجه قهرمانی را در کارنامه خود ثبت کرده و ما امیدواریم که تیم ما نتیجه ای که سال قبل داشت را باز به دست بیاورد و از این لحاظ به دست آوردن نتیجه قهرمانی برای ما بسیار اهمیت دارد .

پوریان در رابطه با والیبال نشسته نیز گفت: ما ملی پوش های بسیار خوبی در والیبال نشسته داشته ایم مثل بیگدلی و خالقی و اولایی که امیدواریم همچنان این نمونه ها را داشته باشیم.

کاپیتان تیم والیبال نشسته شهرداری ورامین افزود: امیدواریم برای بازی هایی که در ورامین است و از ۸ آذرماه این مسابقات آغاز می شود تماشاگران به خوبی حاضر شوند و در والیبال نشسته نیز با استفاده از بازیکنان نتیجه خوبی بگیریم چرا که حمایت تماشاچی ها و هواداران یکی از بزرگترین عوامل موفقیت بازیکنان محسوب می شود.

کد خبر 4465232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha