به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان در همایش بسیج حقوقدانان استان گلستان، اظهار کرد: حقوقدانان بسیجی برای افزایش آگاهی های حقوقی مردم تلاش کنند.
وی افزود: سالانه حدود ۴۰۰ هزار پرونده وارد محاکم استان می شود که بخشی از پرونده ها به علت ناآشنایی مردم به قوانین و مقررات تشکیل می شود.
هاشمیان ادامه داد: بسیج حقوقدانان بستر مناسبی برای آشنایی بیشتر مردم با قوانین است و باید یک جنبش جهادی با استفاده از این ظرفیت برای بالا بردن دانش حقوقی مردم در استان شکل بگیرد.
این مقام ارشد قضایی استان گلستان در ادامه گفت: در بسیاری از رویدادهای داخلی و بین المللی باید حقوقدانان بسیجی با استدلال های حقوقی در راستای تنویر و اقناع افکار عمومی تلاش کنند.
هاشمیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعداد اندک تخلفات در دادگستری های استان خاطرنشان کرد: تفکر انقلابی و بسیجی و حضور ایثارگران سبب سلامت اداری دستگاه قضایی استان است.
نظر شما