پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۶ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶

کمالی پور به مهر خبر داد:

بررسی طرح ساماندهی زندانیان در کمیسیون حقوقی به پایان رسید

بررسی طرح ساماندهی زندانیان در کمیسیون حقوقی به پایان رسید

عضو هیات رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از اتمام بررسی ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها در کمیسیون متبوع خود خبر داد.

یحیی کمالی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون حقوقی و قضایی اظهارداشت: در این جلسه ادامه بررسی طرح ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به تصویب ۶ ماده باقیمانده از این طرح در جلسه امروز، ادامه داد: بر این اساس بررسی این طرح در کمیسیون حقوقی و قضایی به اتمام رسید و پس از آماده سازی، برای رسیدگی نهایی به صحن مجلس ارسال می شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی با بیان اینکه امیدواریم با تصویب این طرح در صحن علنی شاهد کاهش جمعیت کیفری زندانیان باشیم، گفت: قریب به ۶۰ درصد زندانی ها تحت قرار هستند که در صورت تصویب طرح مذکور در مجلس، درصد اعظمی از آنان تعیین تکلیف می شوند.

کمالی پور بیان کرد: طبق این طرح، هیاتی مرکب از معاون رئیس کل دادگستری استان، معاون دادستان مرکز استان و معاون مدیرکل زندان های کشور تشکیل می شود تا مرتب از زندان ها بازدید کنند و در صورت مشاهده تخلفی، مراتب آن را به قاضی مربوطه اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: پس از آن قاضی موظف است ظرف ۲۴ ساعت این موضوع را تعیین تکلیف کند و در صورتی که مبادرت به این اقدام نکند، هیات مذکور اختیار دارد که رأسا در این زمینه وارد شود و با متخلفان برخورد کند.

کد خبر 4469797

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس IR ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۶
      1 0
      لطفا کاری کنید که امار زندانیان مهریه به صفر برسد
    • IR ۱۹:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۷
      1 0
      خواهش میکنم زودتر کاری کنید. الان یه کارمند داره به خاطر مهریه میره زندان. شاید بعدا از زندان بیرون بیاد، ولی دیگه نه کاری هست و نه... خواهش میکنم کاری بکنید