۲۴ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۵۰

از سوی معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما؛

کتاب "پیامبر در گفتمان امام خمینی و مقام معظم رهبری" منتشر شد

اداره کل آموزش و پژوهش معاونت سیاسی سازمان صدا و سیما، کتاب "پیامبر اعظم در گفتمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری" را منتشر کرد .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری بزرگداشت سال پیامبر اعظم، کتاب "پیامبر اعظم (ص) در گفتمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری" از سوی حسن شمسینی غیاثوند تألیف و در 2 گفتار تدوین شده است .

پیامبر اعظم (ص) در گفتار امام خمینی (ره) عنوان گفتار اول و دیدگاه های مقام معظم رهبری درباره پیامبر اعظم (ص) عنوان گفتار دوم این کتاب است .

در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: با توجه به نامگذاری سال 1385 به نام پیامبر اعظم و نیز اهمیت دیدگاه ها و ادبیات سیاسی امام خمینی برای مردم ایران و جهان اسلام ، بررسی جایگاه پیامبر نزد امام ضروری و اجتناب ناپذیر به نظر می رسد به طوری که این پژوهش به صورت محوری به این مهم می پردازد .

در بخشی از این کتاب پیشبرد فضایل اخلاقی، انسانیت، برادری و تکامل در میان انسانها ، نیاز دائمی بشر به درس و تعلیم و تربیت پیامبر، افول اخلاق در بین انسانها ، نیاز به تعلیم روشنگر پیامبر جهت رفع مشکلات خود، نیاز به نورانیت پیامبر جهت رهایی از شرک، تکمیل مکارم اخلاقی ، تبعیت از پیامبردر خلقیات و یاد گیری درس مقاومت از پیامبر، علل نیاز جامعه امروزی به پیامبر اعظم عنوان شده است .

کد مطلب 447120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha