۱۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۱

معاون اداری مالی کمیته امداد:

نیازمند بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان برای مدیریت فقر هستیم

نیازمند بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان برای مدیریت فقر هستیم

بوشهر - معاون اداری مالی کمیته امداد گفت: نیازمند بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان برای مدیریت فقر هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، میرهاشم موسوی پیش از ظهر دوشنبه در نشست آموزشی تبیین برنامه ششم توسعه کمیته امداد در بوشهر اظهار داشت: در راستای مدیریت حوزه فقر ، به ۹۲ میلیون تومان برای حدود سه میلیون نفر نیاز داریم.

وی افزود: در سال گذشته  دولت رقمی معادل  ۱۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان  اعتبار برای مدیرت فقر به امداد کرد که ۹۰ درصد آن محقق شد.

معاون اداری و مالی  کمیته امداد کشور تصریح کرد: کمیته امداد سالانه برای افراد تحت پوشش خود عملا باید ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان منابع داشته باشد.

موسوی یادآور شد: اگر ما بخواهیم برنامه ششم توسعه امداد را به خوبی پیش ببریم نیاز به این رقم ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان سالانه داریم.

وی ادامه داد: همین امر باعث شده که ما کمیته امداد را از رویکرد اداری محور به سمت رویکرد مشارکت محور هدایت کنیم.

معاون اداری مالی کمیته امداد کشور با اشاره لزوم تمرکز راهبردی بر مسائل و چالش های امداد گفت: نظام شناسایی و پذیرش مددجویان باید به خوبی انجام شود.

وی افزود: تمام فعالیت های امداد بر اساس این نظام برنامه ریزی می شود و اگر به درستی انجام نگیرد تمام زحمات ما نقش بر آب می شود.

موسوی با بیان اینکه ما فقر را تولید نمی کنیم گفت: بر اساس ماده ۶ اساسنامه،  کمیته امداد وظیفه شناسایی فقر و مدیریت آن را بر عهده دارد.

کد خبر 4474851

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha