پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۰

برای رایزنی درباره برگزیت صورت می گیرد؛

سفر «می» به بروکسل/ دیدار با «تاسک» و «یونکر»

سفر «می» به بروکسل/ دیدار با «تاسک» و «یونکر»

نخست‎وزیر انگلیس در ادامه مذاکره برای برگزیت، راهی بروکسل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «دونالد تاسک» رئیس شورای اروپا از قرار ملاقات خود با ترزا می نخست‌وزیر انگلیس در ساعت ۱۶ به وقت محلی بروکسل خبر داد.

این دیدار با هدف رایزنی در خصوص آخرین تحولات برگزیت انجام می‌شود.

این درحالی است که می امروز در سفر به برلین، دیداری نیز با آنگلا مرکل صدراعظم آلمان خواهد داشت و قرار است در ادامه مسیر، دیداری نیز با «مارک روت» نخست وزیر هلند داشته باشد.

نهایت آنکه وی در بروکسل دیداری نیز با «ژان کلود یونکر» رئیس کمیسیون اروپا خواهد داشت.

گفتنی است می رای‌گیری امروز پارلمان انگلیس را از بیم عدم موافقت نمایندگان مجلس عوام با توافق برگزیت به تعویق انداخت.

این درحالی است که اتحادیه اروپا می‌گوید قصدی برای بازمذاکره پیرامون برگزیت ندارد و چنانچه پارلمان انگلیس سنگ اندازی کند، به دنبال طرح‌هایی خواهد رفت که برگزیت را بدون حصول توافق نیز عملی کند.

این درحالی است که اگر فرضیه تحقق برگزیت بدون حصول توافق عملی شود، احتمالاً ایرلند شمالی به لحاظ قوانین تجاری و گمرکی در محدوده اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند- امری که به زعم بعضی نمایندگان پارلمان، انگلیس را به مستعمره اتحادیه اروپا تبدیل می‌کند.

سفرهای اروپایی می درحالی انجام می‌گیرد که رهبران اتحادیه اروپا نیز طی روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته در بروکسل دیداری با یکدیگر خواهند داشت و موضوع برگزیت را نیز در دستور کار خود قرار می‌دهند.

کد خبر 4482336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha