به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد ملائی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تسلیت رحلت آیت الله هاشمی شاهرودی، اظهار کرد: از عموم مردم عالم پرور شهرستان بیرجند خواستاریم در مراسمی که به یاد این عالم بزرگوار پنجم دی ماه جاری بعد از نماز مغرب و عشاء در محل مسجد امام حسین (ع) برگزار می شود، شرکت کنند.
وی با بیان اینکه مراسم نهم دی ماه امسال که روز بصیرت و میثاق امت با ولایت است با شعار محوری چهل سال ولایت مداری، بصیرت و استقامت رمز ماندگاری انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد، افزود: در ایام فتنه ۸۸ دشمن یک نوع جنگ روانی، رسانه ای و تبلیغاتی برای اینکه باطل را به جای حق بنشانند، راه انداختند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز نارسایی های موجود در جامعه توسط دشمن با یک جنگ تمام عیار رسانه ای چند برابر می شود و از کاه کوه می سازند اما از دستاوردهای انقلاب هیچ حرفی نمی زنند، عنوان کرد: شبهه افکنی یکی از اصول فتنه است که باید برای رهایی از آن شاخص، چراغ راه و بصیرت داشت.
وی با بیان اینکه در اسلام قرآن و اهل بیت (ع) شاخص هستند، اظهار داشت: برای کشور ایران نیز اسلام، جمهوریت و مردم، قانون اساسی و ولایت فقیه در ایام فتنه شاخص هستند که با توجه به این ها می توان از فتنه عبور کرد.
حجت الاسلام ملائی با اشاره به اینکه در دی ماه سال ۸۸ همه شاخص های نظام جمهوری اسلامی ایران شکسته شد، بیان کرد: نهم دی ماه روز وحدت است چراکه از هر گروه و حزبی در خصوص وحدت اتفاق نظر دارند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه در خراسان جنوبی حضور مردم در نهم دی ماه ۸۸ چنان گسترده بود که میدان ابوذر شهر بیرجند گنجایش جمعیت را نداشت، افزود: در خصوص برگزاری مراسم ۹ دی ماه امسال برنامه های خوبی در نظر گرفته شده ایت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ششمین جلسه ستاد هماهنگی و اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با موضوع یوم الله ۹ دی ماه برگزار شده است، مراسم محوری و اساسی ۹ دی ماه امسال در بیش از ۳۰ نقطه استان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: مراسم ۹ دی ماه در مرکز استان ساعت ۹:۳۰ با اجتماع اولیه در محل مسجد امام حسین (ع) برگزار و پس از استماع سخنرانی توسط دکتر مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و وزیر سابق آموزش و پرورش به سمت میدان قدس راهپیمایی و قطع نامه پایانی ایراد خواهد شد.
حجت الاسلام ملائی با اشاره به برگزاری بیش از ۲۰ عنوان برنامه مختلف و متنوع در سطح استان، گفت: برگزاری نمایشگاه های بصریتی، کرسی های آزاد اندیشی، جلسات بصیرتی در مساجد، مدارس و دانشگاه ها، برگزاری مسابقات با موضوعات بصیرتی، فضاسازی و تبلیغات محیطی، توزیع محتوای بصیرتی به خطبا، اعزام مبلغ به مجامع و محافل، همایش های ویژه فعالان فضای مجازی و نشست های تبیینی ویژه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و همچنین میثاق نیروهای مسلح با ولایت از اهم این برنامه ها است.


نظر شما