به گزارش خبرنگار مهر ،حجت الاسلام یوسف یوسف پور ظهر پنجشنبه در مجمع قرآنیان در مجتمع فرهنگیان بابلسر با اشاره به نزدیک شدن به ۹دی عنوان کرد: ۴۰سال ولایتمداری،بصیرت و استقامت رمز جاودگانی ایران اسلامی شعار ۴۰سالگی انقلاب اسلامی است که در ۹دی به نمایش گذاشته می شود.
وی با بیان اینکه از ۲۱ بهمن ۹۶ تا ۲۲بهمن ۹۷به عنوان چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی نامیده شد، افزود: علی رغم همه تهدیدها،جنگ ۸ساله دفاع مقدس و ترورها شاهد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم.
این مسئول با بیان اینکه دشمن در تلاش بود سال ۹۷سال خوشایندی برای ذائقه مردم ایران نباشد و وضعیت انقلاب را خدشه دار کنند،گفت: در این راستا اقدامات زیادی انجام دادند و ترانه ضد ۴۰سالگی پیروزی انقلاب اسلامی را اجرا کردند و با تحریم نفتی درصدد براندازی نظام بودند.
یوسف پور اظهار کرد: علی رغم همه تهدیدها ،مردم کشور ما در ۱۳آبان ۹۷ با عزت و اقتدار در مقابل حرکت شیطانی دشمن ایستاد و حضور پرشور خود را به نمایش گذاشت و با پیوند مقدسی که بین امت و امام ما از آغاز نظام شکل گرفت همواره سرافراز است.
یوسف پور در پایان مشکل بودجه و اعتبار،ناهماهنگی در مباحث قرانی و عدم همت مدیران را از جمله مشکلات دانست و گفت: امیدوارم شاهد تحولات خوبی در بحث برنامه های قرآنی باشیم.
نظر شما