پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۹ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۰۰

حضور پرشور مردم استان همدان در برنامه سالروز حماسه ۹ دی

حضور پرشور مردم استان همدان در برنامه سالروز حماسه ۹ دی

همدان - مردم مناطق مختلف استان همدان در برنامه های سالروز حماسه ۹ دی شرکت کردند و به دشمنان فهماندند بر عهدی که با ولی فقیه خود بسته اند پایبند خواهند ماند.

به گزارش خبرنگار مهر، مردم انقلابی و ولایت مدار استان همدان بار دیگر در سالروز حماسه ۹ دی در کنار مسئولین به میدان آمدند تا به دشمنان ایران اسلامی بفهمانند بر عهدی که بسته اند پایبند خواهند ماند.

مردم مؤمن و شهیدپرور استان همدان با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر انگلیس» بر مواضع مقام معظم رهبری تأکید کردند و یک‌صدا خشم و انزجار خود را بر سر ایادی کفر کشیدند.

امروز استان همدان یکپارچه از جوش‌وخروش بود تا بار دیگر در سالروز حماسه بزرگ ۹ دی به دشمنان یادآوری کنند ایران اسلامی هیچ‌گاه با توطئه افکنی کاسه‌لیسان داخلی و دلارهای نفتی آمریکا نابود نمی‌شود چراکه مردمی پایبند به انقلاب دارد.

نسل جوان جامعه‌ای که امروز دشمنان به دنبال بی‌بندوبار کردن آن هستند جلوه‌گر این حضور عاشقی عاشقان روح‌الله و امام خامنه‌ای بود تا اعلام کنند راه شهدا را ادامه می‌دهیم و هیچ‌گاه ولی‌فقیه زمان خود را تنها نخواهیم گذاشت.

کد خبر 4499445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha