۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷

مدیرکل کمیته امداد گیلان:

۲۱۹ واحد مسکن مددجویی دهه فجر امسال در گیلان واگذار می شود

۲۱۹ واحد مسکن مددجویی دهه فجر امسال در گیلان واگذار می شود

رشت- مدیرکل کمیته امداد گیلان با اشاره به واگذاری ۱۰۰۰ واحد مسکن مددجویی تا پایان امسال در این استان، گفت: ۲۱۹ واحد مسکن مددجویی از این تعداد در دهه فجر واگذار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی پیش ازظهر شنبه در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی در پیاده راه فرهنگی رشت در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی اولویت‌های کمیته امداد، اظهارکرد: تأمین مسکن و توانمندسازی مددجویان در این زمینه مهم‌ترین اولویت‌های کمیته امداد است.

اهرابی با بیان اینکه تا پایان امسال ۱۰۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد در استان گیلان واگذار می‌شود، گفت: در مجموع بیش از ۳۸ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت این واحدها هزینه می شود.

وی همچنین به برنامه‌های کمیته امداد در ایام الله دهه مبارک فجر در استان گیلان اشاره کرد و گفت: از این ۱۰۰۰واحد مسکونی ۲۱۹ واحد با مجموع زیربنای ۱۲ هزار و ۷۵۶ مترمربع و با اعتبار بیش از ۱۰ میلیارد و ۹۴۴ میلیون تومان به بهره‌برداری می رسد.

مدیرکل کمیته امداد گیلان ادامه داد: از این تعداد ۹۲ واحد در حوزه روستایی و ۱۲۷ واحد در حوزه شهری است که با مشارکت خیران مسکن‌ساز استان برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در سطح استان گیلان ساخته شده و در این ایام واگذار می شود.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد در زمینه تعمیر و بازسازی واحدهای مسکونی مددجویان تحت پوشش، تصریح‌کرد: تعمیر و بازسازی ۳ هزار و ۹۰۰ واحد شهری و روستایی در دستور کار قرار دارد.

اهرابی یادآورشد: از ۲هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی در حال اجرا در سطح استان گیلان هزار و ۲۷ واحد مسکن روستایی با مشارکت سپاه استان در حال ساخت است.

کد خبر 4524108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha