۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۳:۳۳

با حضور جمعی از مسئولان؛

آیین افتتاحیه نخستین آزمایشگاه پارک علم و فناوری گلستان برگزار شد

آیین افتتاحیه نخستین آزمایشگاه پارک علم و فناوری گلستان برگزار شد

آق قلا- با حضور جمعی از مسئولان آئین افتتاحیه نخستین آزمایشگاه و کارگاه فناوری‌های نوین پارک علم و فناوری گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در پنجمین روز از دهه مبارک فجر و همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، آئین افتتاحیه نخستین آزمایشگاه و کارگاه فناوری‌های نوین پارک علم و فناوری گلستان برگزار شد.

در این مراسم معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، امام جمعه و فرماندار شهرستان آق‌قلا، رئیس و مدیران ارشد پارک علم و فناوری گلستان، رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی گلستان، تعدادی از مدیران استانی و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان در ساختمان کسب‌ و کار واقع در شهرک صنعتی آق قلا حضور داشتند.

این مرکز از سه بخش مجزای آزمایشگاه میکروبی، آزمایشگاه شیمیایی و کارگاه نمونه‌سازی فناوری در سالنی به مساحت ۳۷۰ متر مربع و با هزینه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال به همت پارک علم و فناوری گلستان به بهره‌برداری رسید.

گفتنی است همه دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی این آزمایشگاه تولید شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی است و از این پس تمامی شرکت‌های فناور، دانش‌بنیان، شرکت‌های مستقر در شهرک صنعتی آق‌قلا و محققان استان می‌توانند برای انجام آزمایشات پیشرفته مورد نظر از امکانات موجود در این آزمایشگاه استفاده کنند.

کد مطلب 4534529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha