پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ اسفند ۱۳۸۵، ۱۴:۰۵

رئیس هیئت تکواندو خرسان جنوبی :

تکواندوی خراسان جنوبی با مشکل کمبود فضا و امکانات روبروست

رئیس هیئت تکواندوی خراسان جنوبی گفت‌: با وجود استعداد‌های خوب تکواندو در سطح استان هیچگونه امکانات، تجهیزات و مکان مناسبی در اختیار تکوندوکاران استان نیست.

به گزارش خبرنگارمهر در بیرجند، علیرضا محمودی امروز در نشستی خبری با اشاره به فعالیت بیش از یک ‌هزار و 700 نفر تکواندو‌کار، 35 نفر داور و مربی و 10 کمیته فنی تکواندو در این استان گفت: طبق مصوبه هیئت در جلسات کمیته فنی و کلاس ‌های هماهنگی مربیان و داوران در پایان هر ماه شرکت می ‌کنند.

 

وی با اشاره به این که اعتبارات سال 85 تکواندوی این استان، 5 میلیون و 500 هزارتومان و کمک‌ های مالی اسپانسرها نیز بیش از 10 میلیون تومان بوده است، اظهار داشت‌: این میزان بودجه هیچ مشکلی را از ورزش تکواندو در خراسان جنوبی حل نمی ‌کند.

 

رئیس هیئت تکواندوی خراسان جنوبی اعزام تیم تکواندو استان به مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در دوره‌ های مختلف سنی و کسب مقام، برگزاری مسابقات قهرمانی استان و گرامیداشت دهه فجر، برگزاری کلاس محلی مربیگری و داوری درجه 3 و برگزاری دوره‌های ارتقا کمربند را از جمله فعالیت‌ های هیئت تکواندو استان در سال جاری برشمرد.

 

محمودی اضافه کرد: راه ‌اندازی خانه تکواندو، فعال کردن شهرستان غیر‌فعال استان و راه ‌اندازی مدرسه تکواندو با هدف جذب نیرو و استعداد‌یابی و رساندن آن‌ها به مرحله نهایی از مهم ‌ترین برنامه‌های سال 86 هیئت تکواندو خراسان جنوبی است.

 

وی در پایان گفت: در آینده ‌ای نزدیک کلاس تئوری مربیگری درجه 3 به مدت 10 روز در شهرستان بیرجند برگزار می‌ شود.

کد خبر 453754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha